Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s potvrzením provizi za nákupy na AliExpress?

Od: rk22 odpovědí: 3 změna:

Občas nakupuji na AliExpress a využívám na to Twisto kvůli provizím z nákupu ve formě kreditů a zajímá mne jak je to s připisováním a potvrzováním kreditů za tyto nákupy. Kredity se ve Twisto obvykle připisuji do několika málo minut až 2 dnů po provedení nákupu a jejích potvrzení nastává až po potvrzení doručeni zásilky na AliExpress taktéř obvykle do několika málo minut až 2 dnů. Stává se občas, že to ale trvá i trochu déle. Letos se mi stalo, že na potvrzení kreditů jsem čekal až více jak 2 měsíce a ani jsem už nepředpokládal, že by se to po tak dlouhé době mohlo ještě potvrdit a připsat. Nyní už asi týden čekám na připsání kreditů za 1 nákup a na potvrzení také za 1 nákup u kterého jsem asi před 2 týdny potvrdil doručení na AliExpress. Zajímá mne jaké máte kdo zkušenosti s připisováním a potvrzováním kreditů za nákupy na AliExpress přes provizní systém od Twisto. Ono to připisování a potvrzování kreditů bude asi záležet především na AliExpressu kdy nebo jestli k tomu dají pokyn.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepoužívám Twisto nýbrř Vratné peníze - ale mělo by to být podobné.

Předběžné informace o provizi přichází skoro okamžitě, vyúčtování až za několik týdnů. Z principu by nemělo přijít dříve, než skončí limit k dodání zásilky případně k případné reklamaci. Osobně to jednotlivě nesleduju. Asi jednou za půl roku se podívám zda tam něco nevisí a případně napíšu reklamaci a ta bývá promptně vyřízena.

rk22
hodnocení

Mne ty provize z AliExpressu se ve Twisto zobrazují obvykle také skoro okamžitě jako čekajíci na potvrzení od AliExpress. Poslední objednávku ze včerejška tam ale nemám. K potvrzení a připsání provize také dochází obvykle ještě tentýž den co na AliExpress potvrdím její doručeni a nečeká to ani na skobnčení limitu k dodání zásilky. U jedné zásilky už mám asi před dvěma týdny potvrzené její doručeni, ale ve Twisto stále vidím, že čeká na potvrzení od AliExpress. Že by AliExpress to začal potvrzovat nějak jinak a začal to zdržovat.

rk22
hodnocení

Dnes odpoledne jsem na AliExpress potvrdil doručení jedné zásilky a nyní večer ve Twisto už vidím potvrzenou a připsánou provizi. U jiné zásilky kterou jsem na AliExpress potvrdil asi před 3 týdny to ve Twisto stále nemám připsané a je tam pouze, že čeká na potvrzení od AliExpress. Připadá mi to, že ty provize za nákupy na AliExpress se stávají nespolehlivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]