Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už přes měsíc bez menstruace

Od: majkiki* odpovědí: 11 změna:

CHi se zeptat, jestli se nic neděje, když jsem to před měsíc nedostala. Měsíc a dva týdny asi. Mám to už 4. rokem, takže bych to měla mít už pravidelně. Měla jsem to pravidelně až ďo teď. Phlavní styk jsem napsoledy měla před cca třemi týdny. Myslíte, že bych mohla být těhotná?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Jelikož mám věšteckou kouli zrovna v zastavárně, tak Vám to neřeknu přesně *nevi*

To víte že ano, skočte si do lékárny, kupte si těhotenský test, za 50 korun a budete vědět hned na čem jste.;)

luckapucka*
24.04.10 10:23

*palec*

sebod*
hodnocení

0x

Majkiki. Nic se neděje. Počkejte pár měsíců a třeba budete *houpy*:). Jistěže můžete být těhotná. Takže buďto v lekárně koupit těhotenský test, nebo hupky šupky ke gynekologovi *bezim*, protože styk jste měla v období, kde žena může s největší pravděpodobností otěhotnět,

kukin*
hodnocení

0x

Stav se u mně,hodíme slovo já tě prohlídnu a bude to na tuti.

majkiki*
hodnocení

Svat se u MĚ..a ne stav se u MNĚ.. nejdřív se nauč psát správně gramaticky česky, a pak se možná i stavim. ;)

luckapucka*

ty by jsi se měla stavit v lékarně a na gyndě děvče ... asi tak ;)

knopka*

To není gramatika ale uuuuuuuplně obyčejný překlep paní profesorko ;).

marenka*

Tohle se tu začíná řešit čím dál častěji. Moje babí je velice moudrá žena, ale hrubky napíše *nevi* Nevím no. Už aby se člověk bál napsat *plac*A jestli dostanu dobrou radu, jako třeba OPRAFDU NEŠAHEJ NA HORKÍ SPORÁK tak budu ráda že jsem se nespálila, a nesáhnu na něj jen proto, že mi to někdo napsal s hrubkou.

luckapucka*

mě hlavně dostává jak tady slečna napomíná za pravopis chápu je chytrá ale jak na co že?... když se ptá jestli by mohla být těhotná na poraďte.cz *haha*

Ale ona odpovídá klukovi, muži. A fajně! Mi se líbí! *haha*

fidonet*

Já nevím, ale správně je: Stav se u mne. A těhotná být můžete, pokud nejste neplodná. Držíme Vám palečky. Když jste taková chytrá, bude radost mít trojčátka, aby bylo na světě více chytrých .. . .. . . . p.s. a nepíše se svat, ale S.W.A.T. .. ale nevím proč je u vás ta jednotka rychlého nasazení :) .. Jak říkám, ještě , že jste mu to nandala :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]