Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kondom na opakované použití?

Od: sabina07 odpovědí: 17 změna:

S přítelem sexujeme a teď častěji kondom po užití čistíme. Jde nam o toto.
Nejsme zrovna majetni tak proto. Jakou s tim mate zkušenost. Jakou použiva na toto,na gumu očistu?
Děkujeme.
Sabina07

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

22x

Jestli tento způsob použití hodláte praktikovat opakovaně, očekávejte brzy mnohem větší výdaje.. *houpy*

hodnocení

10x

Kondomy jsou výhradně na jedno použití. Opakovaným použitím si téměř 100% koledujete o malér.

Sice kdysi existovaly i kondomy použitelné víckrát (údajně maximálně 3 měsíce), byly z gumy a tloušťka jejich stěn byla až 2 mm. Existovaly na ně i jakési drátěné sušáky. Jejich výroba byla ale ukončena někdy po roce 1855, takže je už asi těžko seženete ;).

doplněno 12.09.20 08:06:

Tak mě napadá - neskončily náhodou prázdniny? ;)

lidus*
hodnocení

8x

Menstruační vložky také perete? Čistit kondom ale fuj.

Ja jo,používam totiž vložky látkové :)

lidus*

Super Ivčo ale myslela jsem, že už jsme v jiném století jako naše babičky, těm nezbylo než prát ale sláva, já nemusím.

hodnocení

7x

Potkal Skot kamaráda a vyprávěl mu, že jeho žena odjela do lázní, jestli náááhodou nemá kondom a jestli by mu ho nepůjčil. Přítel souhlasil, ale trval na tom, že ho musí vátit v pořádku. ;) Po použití Patrick pečlivě vypral a kolíčkem upevnil na šňůru. Přišel vítr a sebral ho. Když se omlouval, přítel hořce zapakal: Ty nevíš, co jsi učinil. Nebyl můj. Byl klubovní. *alene*

puma*
hodnocení

4x
To by mě zajímalo, kolikrát ho zvládnete znovu použít, než praskne. Vyplatí se to, vzhledem k tomu, že pilulka "po" se pohybuje kolem 500? Nezkoušeli jste třeba kondomy z Lidlu? Za cenu 50 Kč tam máte 12ks a kvalita stokrát lepší než předražený Pepino, nebo Durex. Jako poslední možnost bych poradila, aby ho přítel uměl včas vytáhnout a nemusíte nic řešit :-P

hodnocení

3x
Co kupujete za značku? Vemte Mondos z Lidlu, stojí zlomek toho co jiné značky a jsou kvalitní.
A hlavně pokaždé nový!

hodnocení

3x

Já bych nějaké čištění kondomu neřešil. Možná tak jednou za tejden. Vytlačit jak zubní pastu a jedem dál. Roušku si taky neměníte po každém použití.

(Na blbou otázku blbá odpověď...)

Teď jsem to chtěl napsat. Nečistit, pouze aplikovat obdobné pravidlo jako u trenýrek. Tam je to hnědou čárkou dozadu *smich*.

Nemajetná Sabina s přítelem nemají na šprcky. Ale na internet jo. Taky to svědčí o pořekadle, že sex je zábavou chudých *smich*

pet32
hodnocení

2x

Tak peníze za dítě, potrat, pilulka po, stojí více než kondom.

hodnocení

2x

Vaší otázce jsem se s chutí zasmála. Myslíte to vážně? Připadá mi to podobné, jako dávat použitý toaletní papír do čistírny.

Kdysi dávno, když býval nedostatek, řešily se i podobné věci opakovaným použitím.

Moje tchyně, nar. 1925, měla za války našité plátěné dlouhé sáčky pro období menstruace, ty nacpávala vatou, po použití vatu vytahala, vyhodila, sáčky prala a znovu nacpávala. Nebyla prý sama, dělaly to všechny ženy, v té době byla bída o všechno. Musela to být ale velice nepříjemná práce.

Jako malá holčička, někdy ke konci 50. let jsem chodívala ke kamarádce. Nad kamny měli takový dřevěný sušák /klacky/ a na každém tom klacku byl navlečen divný gumový předmět. Vrtalo mi to hlavou. Když jsem se s tím svěřila doma, taťka okamžitě prohlásil: No jo, on je pán včelař, to má pytlíky na včelí královny! *smich* Věřila jsem mu. :-DA dodnes si na to občas vzpomenu.

Než používat kondomy opakovaně, to opravdu radši nesexovat. Jaga.

geroj
hodnocení

1x

Zkušenost s tím asi těžko má někdo. Kondom je prostě na jedno použití. Jestli kouříte, tak si spíš odpusťte cigarety, nebo jsou i jiné další věci, bez kterých se dá žít. Pak nebudette muset prát kondomy.

radis
hodnocení

0x

Tak pokud jste natolik nemajetní tak byste měli změnit nejen prezervativ, ale i životní styl.

hodnocení

0x

Dotaz položil automat na otázky?

hodnocení

0x

Co je to maximální chudoba? Když student sedí na lavičce a zašívá si prezervativ. *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]