Nejste přihlášen/a.
S přítelem sexujeme a teď častěji kondom po užití čistíme. Jde nam o toto.
Nejsme zrovna majetni tak proto. Jakou s tim mate zkušenost. Jakou použiva na toto,na gumu očistu?
Děkujeme.
Sabina07
Kondomy jsou výhradně na jedno použití. Opakovaným použitím si téměř 100% koledujete o malér.
Sice kdysi existovaly i kondomy použitelné víckrát (údajně maximálně 3 měsíce), byly z gumy a tloušťka jejich stěn byla až 2 mm. Existovaly na ně i jakési drátěné sušáky. Jejich výroba byla ale ukončena někdy po roce 1855, takže je už asi těžko seženete .
Tak mě napadá - neskončily náhodou prázdniny?
Potkal Skot kamaráda a vyprávěl mu, že jeho žena odjela do lázní, jestli náááhodou nemá kondom a jestli by mu ho nepůjčil. Přítel souhlasil, ale trval na tom, že ho musí vátit v pořádku. Po použití Patrick pečlivě vypral a kolíčkem upevnil na šňůru. Přišel vítr a sebral ho. Když se omlouval, přítel hořce zapakal: Ty nevíš, co jsi učinil. Nebyl můj. Byl klubovní.
Já bych nějaké čištění kondomu neřešil. Možná tak jednou za tejden. Vytlačit jak zubní pastu a jedem dál. Roušku si taky neměníte po každém použití.
(Na blbou otázku blbá odpověď...)
Teď jsem to chtěl napsat. Nečistit, pouze aplikovat obdobné pravidlo jako u trenýrek. Tam je to hnědou čárkou dozadu .
Vaší otázce jsem se s chutí zasmála. Myslíte to vážně? Připadá mi to podobné, jako dávat použitý toaletní papír do čistírny.
Kdysi dávno, když býval nedostatek, řešily se i podobné věci opakovaným použitím.
Moje tchyně, nar. 1925, měla za války našité plátěné dlouhé sáčky pro období menstruace, ty nacpávala vatou, po použití vatu vytahala, vyhodila, sáčky prala a znovu nacpávala. Nebyla prý sama, dělaly to všechny ženy, v té době byla bída o všechno. Musela to být ale velice nepříjemná práce.
Jako malá holčička, někdy ke konci 50. let jsem chodívala ke kamarádce. Nad kamny měli takový dřevěný sušák /klacky/ a na každém tom klacku byl navlečen divný gumový předmět. Vrtalo mi to hlavou. Když jsem se s tím svěřila doma, taťka okamžitě prohlásil: No jo, on je pán včelař, to má pytlíky na včelí královny! Věřila jsem mu.
A dodnes si na to občas vzpomenu.
Než používat kondomy opakovaně, to opravdu radši nesexovat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.