Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafický návrh design. Co s tím vymyslet?

Od: tazatelka odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, moje sestra vytváří různé takové grafické kresby nebo jak to mám říct. Má toho spousta a mě se to strašně líbí ..kromě dvou co jsem vložím má jich opravdu hodně a já bych chtěla tyto její výtvory použít. Líbily by se mě třeba dlaždičky s motivem. Myslíte že to je reálný? Nebo co by se dalo vytvořit jiného?
Jeden z obrázků by se mě líbila váza? Myslíte že by to šlo? Nebo ubrus . Prosím poraďte?
doplněno 11.09.20 20:09: Prosím můžete mě poradit někoho kdo by mě udělal vazů podle obrázku? Vážně si myslím že by byla krásná.

Grafický návrh design. Co s tím vymyslet?
Grafický návrh design. Co s tím vymyslet? #2
Grafický návrh design. Co s tím vymyslet? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvorba podobných obrázků není nic mimořádného. Něco podobného musí vymyslet a pak hlavně ušít každá šička zabývající se patchworkem. Jestli chcete takovou vázu, kupte si barvy na sklo, nádobu z čirého skla a malujte. Jen podotýkám, že váza je nádoba na květiny. Když to přeženu, tak váza květině slouží a neměla by pestrostí vzoru ani jinak na sebe strhávat pozornost. Lepší by byla mistička na čajovou svíčku. Je možné podobný vzor, ale v tlumenějších barvách a ne jen jako kruh nebo mnohoúhelník, namalovat na zeď. Na celou zeď, od stropu až k podlaze. Ale nevolila bych obytnou místnost, spíš chodbu.

jirib
hodnocení

2x
Co je na tom vyjimečného...?A pěkného,už vůbec ne...
Vyrobit se váza s motivem určitě dá,záleží kolik máte financí...

hodnocení

1x
Skočte si s kresbičkou do nejbližšího grafického studia. Grafik si to přenese a udělají Vám to na cokoliv. Cena napoprvé nebude nízká. Ale jakmile grafik vytvoří jednou obrázek, už si ho můžete dávat na cokoliv, co Vás napadne a bude to levnější. Nejdražší bude prostě to, že to ten grafik musí "nakreslit" znovu od začátku. Ale udělají to, není problém. Nebo to může vytvořit rovnou Vaše sestra v PC.
tazatelka
hodnocení

Já jsem si s tím pohrála. A toto bude na zrcátku
Grafický návrh design. Co s tím vymyslet? #4

hodnocení

0x
Dlaždičky není dnes problém nařezat na mašině přesně dle zadání a vytvořit prakticky jakékoliv tvary/křivky.
tazatelka
hodnocení

Myslím normálně čtveraté ale s tímto motivem. To kulaté by se mě líbilo jako miska do pracovny.

hodnocení

0x

V podobných věcech zálibu nemám, ale každý z nás má jiný vkus. Mohla by sis z toho třeba udělat nějakou koláž.

My jsme s děvčaty někdy před 50 lety dělávaly podobné výkresy ve škole, o přestávkách. :-D Tehdy to frčelo, ale už řadu let jsem to neviděla.

Zamyslela bych se ale nad volbou barev. Co děvče vede k tomu používat společně červenou, žlutou a oranžovou? /3. výkres/ Tyto barvy se k sobě do kontrastu nehodí, je to takové vyrudlé, chtělo by to jednu barvu výraznější. Třeba místo oranžové bych dala hnědou. Ale chce to zkoušet a kombinovat, aby to pak vypadalo hezky na pohled. Jaga.

Narušuje to i ten čtverečkovaný papír. I když fakt je, že na něm se to nejlíp dělá.

doplněno 13.09.20 13:29:

Strýc, truhlář, rád dělával různé ornamenty ze dřeva. Tácy, stolky, obklady stěn i celé stropy.

Grafický návrh design. Co s tím vymyslet? #5
Grafický návrh design. Co s tím vymyslet? #6

hodnocení

0x

Mandaly by se vám nelíbily? obrazky.seznam.cz/... Nejsou tak ostré, tvrdé, dominantní jako to, co jste prezentoval. Ve váze s tímto vzorek každá kytka nebude vidět. Ten vzor je příliš solitérní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]