Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smlouva o pronájmu pozemku - vzor

Od: jitulevrtule2* odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu,kde si mohu bezplatně stáhnout anebo opsat Smlouvu o pronájmu pozemku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste třeba tady:

google.sk/...

jitulevrtule2*
hodnocení

děkuju za odp.,ale tam jsem už dnes hledala, nikde pronájem pozemku nemohu najít. Ten server - na Váš odkaz - Kastner software - tak tam taky nic. hm, hledám dál..

jitulevrtule2*
hodnocení

teď jsem našla sml.o podnájmu nebyt.prostor,tak jsem to trochu upravila a zkusím to. Asi stejně ta dotčná fi,co mi stojí jejich nefunkční stavbou kusem na mém pozemku, vůbec nebude reflektovat a přes právníky, to je drahé a na dlouhé lokte. Jen mi jde o princip, je to sice cca 200m2,ale...Nechovali se slušně, i když jsem byla v právu.To už jsem si přes úřady vyřídila,aproto jim chci dát aspoň ten minimální pronájem. stejně ani nikde nenajdete přibliž.cenu pronájmu půdy,všude jen prodeje.ale i tak zatím díky.

mil®
hodnocení

0x

Třeba tohle bude skoro ono, tak ať ti to pomůže: smlouvyzdarma.blogspot.co/...

doplněno 24.04.10 07:42:

vzory.cz/...

doplněno 24.04.10 07:42:

vzory.cz/...

doplněno 24.04.10 07:47:

urmr.cz/...

jitulevrtule2*
hodnocení

děkuju moc..

mil®

Není zač, proto tu jseme a rádi ti zase poradíme. *mala*

repak*
hodnocení

0x

Sepište smlouvu podle sebe tak, aby vyhovovala Vám a pokud se jim to nebude líbit tak to jejich právníci přepracují, ne?

jitulevrtule2*
hodnocení

už jsem to tedy dala nějak dohromady, děkuju všem za radu i Vám, cenu jsem napsala symbolickou korunu,ale pochybuju, že mi vůbec tu smlouvu budou akceptovat, budou dělat mrtvého brouka,i když to pošlu doporučeně,tak stejně jak je donutím /když nechci platit právníka/. aby to vzali v potas, podepsali a platili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]