Nejste přihlášen/a.
Když půjdete na nejbližší hematologii (poliklinika, nemocnice), necháte si vzít krev a udělat rozbor na celkový cholesterol a LDL, zaplatíte cca do 200 Kč, tak vám ještě týž den pošlou na mail výsledky. Včera jsem to absolvovala, chtěla jsem vědět hlavně minerály v krvi a ten cholesterol jsem si tam dala jen ze zvědavosti. Jinak odběr krve a vyšetření na cholesterol (pro pacienta zdarma) bych čekala při návštěvě obvodního lékaře. Vám krev nebrali?
Kardiolog zjišťuje průchodnost cév na srdci. Případně angiolog (obvykle mimo srdce).Cholesterol (LDL,HDL,triacylglyceroly)tvoří povinnou součást preventivní prohlídky v 18, 30, 40, 50 a 60 letech. Při potížích si můžete požádat o vyšetření tuků mimo uvedené roky a také v případě, že jste v daných letech neměla vyšetřeno. Kolik je Vám roků? Od 40 let máte nárok na EKG 1x/4 roky zdarma přes žádanku praktického lékaře.Přehled vyšetření preventivních prohlídek podle věku - vzp.cz/...
Další prohlídky zdarma bývají v rámci bonusových programů zdravotních pojišťoven. U které jste pojišťovny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.