Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masteront.cz zkušenost

Od: majkak odpovědí: 6 změna:

Ahoj, objednala jsem trochu zbrkle oblečení na této stránce a zaplatila: masteront.cz/...

Následně jsem obdržela informaci, že zboží obdržím za 15-65 dnů, protože se objednává z Hong-Kongu... Říkám si, jestli to není jenom taková prodlužovačka a nakonec nic nepošlou... Co myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prostě to přeobjednávají u číňanů. Koukni na to zboží na Aliexpresu a budeš to mít za stejných podmínek jen o pár korun levněji. Takových webů je spousta, typicky "poštovné zdarma".

zuzanalaurova
hodnocení

1x
Som veĺmi sklamaná,neodporúčam objednávať z tejto stránky,na obrázku je krásna vec z kvalutného materiály,no domov Vám pride jedna lacná napodobenina z veĺmi nekvalitného materiálu,raz operiete a môžete s tým utierať prach.Hrôza,nikdy viac.Ja osobne dom podala podnet na SOI SR,no asu neyspejem,preto budem písať negatívne recenzie,aby ĺudia neobjednávali.Ja už nikdy viac.

domino
hodnocení

0x
Jsou to podvodníci... Zboží se tváří jako kvalitní.. Ale jsou to fejky za pár korun... A to mi po 40 dnech ještě půlka nepřišla... POZOR! Nedoporučuji a pozor na Recenze na Seznam.cz...neni tam relevantní hodnocení Brněnské firmy Masteront

pavel1994
hodnocení

0x

Ahojte, já si u nich objednal i když jsme tak nějak tušil, že zboží jen přeprodávají z Ali.

Věci došli cca za měsíc a půl... jedno triko jsem jim vrátil a peníze jsem dostal zpět na účet... druhé jsem si nechal.

Výhodu vidím v tom, že je někdy složitý z Ali dostat peníze zpět proto jsem nakoupil na masterontu.

Pavel

inspa*
hodnocení

0x

Jen další přeprodávač věcí z Aliexpresu. Objednejte si to rovnou v Číně a ušetříte hromadu peněz.

jamil
hodnocení

0x

Já si taky objednala ,ale pro kočku tu dvojmisku na základě rady kamarádky, prý došlo, má vyfocené kočenky u misek. Tak budeme doufat, že zboží, které je zaplacené dojde. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]