Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od kdy roušky v obchodech?

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Včera říkali ve zprávách, že ropušky budou povinné od 9.9. v obchodech a nákupních centrech a od 14.9 ve školách ve společných prostorách.

Ale nyní čtu tento článek

zpravy.aktualne.cz/...

A tam píší od čtvrtka.

Ale 9.9 není čtvrtek.

To o den posunuli a nebo jak tomu mám rozumět.?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Od 9.9 to bylo v Praze, od zítra to platí v celé ČR v uzavřených prostorách.

pandora*
hodnocení

4x

Jestli jste z Prahy, tak dnes. Zbytek republiky od zítřka.

hodnocení

1x
Ještě nic není povinné. Vojtěch jen něco tweetnul... Může se to do čtvrtka 10 x změnit. A výjimky z výjimek se taky teprve ukážou.

hodnocení

1x

Platí to od zítřka. Dnes v obchodech ještě být rouška nemusela. Je v tom celkově zmatek. Např. u nás ve školce ve vnitřních prostorách roušku musí rodiče mít od začátku školního roku. Ale děti ne a učitelky též ne. Děti roušku musí mít ve svém sáčku, kdyby jí náhodou potřebovaly. Je v tom opravdu zmatek.

hodnocení

1x

Právě jsem četla to samé. Já nosím roušku neustále v kabelce v pytlíku. Když někam jdu, nasadím si ji a po ničem nepátrám, na nic se nikoho nevyptávám, protože jsem se rozhodla sama za sebe. Co nad tím budu dumat, nic nevydumám.

hodnocení

0x

Klídek, včas a přesně se to dozvíte.

inspa*

Tak tomu říkám optimismus. Od té bandy neschopných debilů očekávat včasné a přesné informace... :-D

Taky se to dneska dozvíte, nebojte se. Zatím můžete nadávat jmenovitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]