Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy a krku během sexu

Od: grandal odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poslední tři dny během sexu a hlavně po sexu cítím bolest krku a jde to až do hlavy, pokaždé mě bolí práva strana, chvíli po akci je ta bolest nepříjemná pak časem odezní. S manželkou jsme zkoušeli různé polohy ale vždy je to stejné. K lékaři se chystám co nejdříve ale bohužel jsem v zahraničí, chci se zeptat jestli někdo nemá s touhle bolestí zkušenosti? Docela mě to děsí. Je mi 28 a nikdy jsem žádné zdravotní potíže neměl. Děkuji za reakce

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to křeč krčního svalstva a úponů na hlavě. Zkuste provádět sex s menším vypětím, více uvolněný. Časem to přejde.

grandal
hodnocení

Snad máte pravdu. Díky za odpověď ☺

111®
hodnocení

0x

no jo, nestrkej hlavu kam nemáš...

grandal
hodnocení

Kéž by ☺

tebi
hodnocení

0x

Muze to být hodně věcí, samozřejmě, já bych si tipla na migrénu.Muj chlap je migrenik a také mu často začíná bolet hlava od páteře. Pokud jste se s migrénou ještě nesetkal, neměl ji, pak si dejte do pořádku krční páteř, budete ji mít zablokovanou...

grandal
hodnocení

Je pravda že jsem PC kluk a pořád jsem zkroucený jak paragraf, a momentální klimatizace a jiná postel taky není nejlepší. děkuji za odpověď

hodnocení

0x

Take to muze byt zablokovana krcni pater.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]