Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva introverti se seznamují

Od: tajnaholka odpovědí: 11 změna:

Hezký den!

Asi tři týdny si píšu s chlapíkem. Mně je 31, on je o deset let starší. Jsme ze stejného města - současně tam oba bydlíme. Zareagovala jsem na jeho vtipný inzerát na seznamce. Opravdovsky si rozumíme, jsme jako dvojčata, jsme oba introverti a myslím si, že máme i podobné vnitřní boje :). Už nejsme malé děti, ale je vidět, že si nevíme rady, jak spolu komunikovat. Já i on máme asi zábrany. Já proto, že se stydím mu furt psát jak nějaká stíhačka a nedokážu navázat rozhovor. On asi proto, že to má podobně, navíc má obavy, aby můj druh, se kterým žiju, ale neklape nám to, na to nepřišel. Nevím, kdy mu psát, abych nerušila, abych se mu nezprotivila. Totiž čím víc jej znám a začínám jej mít ráda, tím víc mi na tom záleží a bojím se, co napsat. Úplně z něj cítím to samé. Když už se psaní rozjede, píšeme si i 5 hodin od večera do noci, do rána a povíme si všecko hezké. Jsem niterně přesvědčená, ža bychom si hodně rozuměli. Zatím na schůzku nedošlo, asi se oba hodně stadíme, bude nám to trvat. I ve třicetijedna letech mě dokáže bolet srdce, tak jako když mladým ze zamilovanosti bolívá.

Nevím si rady, jak být uvolněná a znám tu správnou míru. Včera mi dokonce přišel smutný, že jsem mu nenapsala, přitom já seděla u mobilu a hypnotizovala jej, kdy se ozve on. Jak malé děti :).

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pandora*
hodnocení

10x

Už jste se viděli osobně? Prvně bych ukončila vztah, který máte nyní. Pak bych se teprve pokoušela začít nový vztah.

hodnocení

5x

Dobrý den. 3 týdny nejsou moc dlouhá doba. Až se setkáte, můžete být jeden z druhého zklamaný. Proto setkání neoddalujte a vyřešení své minulosti (vztahu) též ne.

tebi
hodnocení

3x

Ze všeho nejdůležitější je se setkat, to vydá za mnoho let psaní.Pak teprve reste jestli se k sobě hodíte. Hodně štěstí.

hodnocení

3x
Ony občas vztahy nejsou za čas takové, jaké by si je člověk přál a jak se jevily ze začátku.
Napadlo mne, jaké by to asi bylo, žít s někým jiným. Pak jsem v práci měla možnost kecat s chlapama. A nestačila jsem se divit. Několik z nich jí úplně jiná jídla, než my doma a jsou vybíraví. Další byl konfliktní, další emotivní a hodně žárlivý. Další rozhazoval peníze a šetření neuznával. Další náladový a některé dny skoro nemluvil. Jiný se vyhýbal práci a pro druhého by nic neudělal. Další musel mít sex denně a ještě zahýbal. Dalším jsem neseděla já. Postupně jsem přišla na to, že mám doma vlastně boha.
Tak je potřeba poznávat někoho mnohem déle. Už první schůzka může ukázat, že se spolu necítíte dobře, tak bych ji neoddalovala. Já, pokud se stydím, tak o tom promluvím na rovinu a tím, že už to nemusím nějak skrývat, tak se mi pak lépe mluví. Vlastně stačí jen navázat na téma, o kterém jste si už psali a hovor se rozjede.
Aspoň máte toho svého. Ale některé ho nemají a zůstanou pak raději sami než se s někým trápit. Někteří muži ale působí ze začátku mile, sympaticky a pak za čas se vybarví, že člověk zůstane koukat a nestačí se divit.

hodnocení

2x
Sejděte se na kafe a uvidíte. Druha můžete opustit kdykoliv. Vlastně toho ze Seznamky neznáte. Co Vy víte, co se z něho časem vyklube...

hodnocení

1x

Problém je, že se bavíte jako malé děti. Co nejrychleji mu navrhněte schůzku.

Pokud máte problém v komunikaci teď, tak jak to asi bude vypadat ve vztahu později?

jarek*
hodnocení

0x

Je divné, že po 3 týdnech vám ještě sám setkání nanabídl. A to žijete v jednom městě. Může v tom být nějaký zdrhel. Netají manželku?

pandora*

Tak to by si byli rovni, ona má druha

tajnaholka
hodnocení

fialka2
hodnocení

0x

Zamilovat se může člověk v každém věku. Ale, že jste se ještě nesetkali a chováte se tzv. jako malé děti. To budou růžové brýle asi s tím , jak si nádherně rozumíte. Stojíte nohama na zemi? Taky se říká, že papír / net/ snese všechno. Navrhněte setkání a taky je třeba ukončit dosavadní vztahy. Nebo budete fungovat na dvojlince, pro případ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]