Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posuzování zdravotní způsobilosti k výkonu vojenské služby

Od: hans14 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

nevíte někdo, kde se můžu objednat na zdravotní prohlídku k výkonu vojenské služby, bez toho abych se na vojenskou školu připravoval? Jsem student VŠ, a jen bych chtěl zjistit, jak na tom jsem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
"Sportovní" prohlídka by mohla hodně napovědět, jak na tom jste. Dá se běžně zaplatit, není tak drahá a určitě by vám orientačně řekli, jak jste na tom ohledně zdravotní způsobilosti k armádě.

hodnocení

0x

Hledal bych (a ptal se) ve Vojenských nemocnicích). Ale "jen tak"a zadarmo Vám tuto prohlídku těžko někdo udělá, není k tomu důvod.

Nějaké informace zde:

zakonyprolidi.cz/...

hans14
hodnocení

Jasně, s penězi připravený jsem, odhaduju správně že to je tak do 20 000 Kč?

To se budete muset zapteta přímo ve VN (zda je to vůbec možné a pokud ano, co to bude stát).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]