Nejste přihlášen/a.
Ahojte... zrovna dneska jsme se pohádali s přítelem a chtěla jsem se ním rozejít. Náš vztah už mě moc nebaví,není to to, co to bylo dříve... Pak jsem se koukla na horoskopy (on je ve znamení blíženců a já ve znamení vah) a tam jsem viděla na zítřejší den →
Blíženci a Váhy (23.9. až 23.10.) |
Váhy a Blíženci (22.5. až 21.6.) |
No víte, horoskop od astrologa je něco jiného. Neříkám, že na ně věřím (spíše ne), ale to, co čtete v novinách, to nejsou horoskopy, ale slátanina páně redaktora, která musí být taková, aby si v tom většina mohla něco najít a ti ostatní si říci, že to sice není zrovna přesné, ale kdyby v takové situaci yli, tak by to na ně sedlo. Zvažte jen, kolik čtenářů je narozeno vtom terém znamení; jak můžete chtít, aby pro tyhle všechny platila stejná rada.
Souhlasím,jestliže ti v hlavě leží nápad rozejít se s ním a máš k tomu důvody,tak se s ním stejně rozejdeš.Občas mám v horoskopu napsáno třeba,že mě čeká nějaká výhra,vsadím si a nic,nebo ,že mám šetřit,že mě čekají výdaje,ale to je realita,která se týká každého ne jen býků,lvů či vah.Mám horoskopy ráda,někdy jim věřit chci,zvláště má-li mě potkat něco hezkého,máli mě potkat něco špatného ignoruji je,na druhou stranu ještě víš kolik horoskopů je v časopisech,novinách,na internetu-a který z nich dělají opravdu odborníci?Neber to tak vážně,někdy by tě to mohlo mrzet,hlavně věř sama sobě,aby ses za své činy nemusela stydět aměla ve svém nitru pořádek.
Nevím horoskopy se neřídím a ani jim nevěřím ... já bych se řídila podle srdce a ne podle horoskopu... můj názor
kdyz ja ani nevím, co mi srdce říká... miluji ho víc než cokoliv, ale není to to, co to bylo dřív, už to není taková romantika... a někdy se ke mně nehová zrovna moc mile...
hele já mám občas taky takovej pocit že bych ráda vrátila to co bylo ze začátku jak mi nadbíhal a tak ale kvůli pár hádkám se s ním nerozejdu
Když žijete s blížencem, máte vlastně dva mužské. On za to nemůže, perou se v něm dva lidé. Jsou to lidé velmi činnorodí, pracovití, povídaví, ostrého jazyka, na vše mají odpověď. Jedním známým blížencem je náš president. Vy jste váha, taky člověk činnorodý, povídavý, ale se smyslem pro spravedlnost, s čímž si blíženec zase tolik hlavu neláme. Záleží na tom, jak si porozumíte, jak najdete společnou řeč, kolik jste schopna odpustit, ale určitě to nebude nudný vztah, možná někdy itálie. Takto, to pozoruji já v rodině. PT /stařenka/
Pt, manžel je váha a moc toho nenapovídá.. já bych řekla že to je "nudný patron" :D A než se k něčemu rozhoupe...
Mařenko, možná Váš manžel váhá, co říci. Můj syn je váha, a co řekne, tak sedí, ale když se má rozhodnout, tak má vnitřní boj, to na něm vidím, ale jinak s každým vyjde, je to diplomat. PT /stařenka/
Tak to je přesné A hodně obdivuji to, jak umí říkat lidem i nepříjemné věci
Taky umí manipulovat, že si to člověk ani neuvědomí, kolikrát mě v rozepři dostane tam, kam jsem nechtěla a uvědomím si to až když tam jsem... (špatně popsané, ale nemůžu najít ta správná slova)
Váha umí manipulovat, ale má smysl pro spravedlnost a není to manipulace k poškození. Tak to vidím já. Určitě vás má rád a umí být oporou. PT /stařenka/
doplněno 24.04.10 22:01:Mařenko, taky na horoskopy nedám, není to mustr na všechny. Ale, jak se říká: na každém šprochu, pravdy trochu. A já píšu, jen co vidím a slyším. PT /stařenka/
Má, jen to neumí říct, nebo dát najevo, ale to se pozná.. Spoleh na něj je taky a ačkoli na horoskopy nedám, tak na seznamu, kde je "jak se k sobě hodí" panna a váha, se s popisem našich povah strefili na 90%. Ta manipulace není šťastně zvolené slovo, je to přesně tak jak říkáte. Nikdy by neublížil, ani nejednal pouze ve svůj prospěch. A to jak doma, tak s cizími.
souhlasím manžel je taky váha vždycky říká že nemá důvod furt něco povídat prý stačí když já tu pusu nezastavím.
Jito, nemáme to lehký Na mojí otázku.. "proč mi někdy neřekneš, že mě miluješ, to potěší! " mi řekl, že by mě to omrzelo
a zevšednělo.
marenko, a to si představte, že my jsme s manželem váhy oba... no je to opravdu někdy těžké, když oba čekáme, co rozhodne ten druhý
Tito dva lidé si velmi dobře rozumí. Po většinu času jsou hodně milí, přátelští a společenští. Oba mají rádi harmonii a příjemnou atmosféru. Občas dokážou být velmi nepříjemní, ale netrvá to dlouho. Vidí si přesto navzájem dost dobře do svých karet a dokážou rozpoznat různé afekty toho druhého. Umí si ale vážit vzájemné pohody, tolerance a schopnosti probírat cokoliv je napadne. Špatný je jejich vzájemný sklon k lenosti a pohodlnosti, ale na druhou stranu mají dostatečnou ctižádostivost, aby se se vším dobře a přehledně vyrovnali. Okolí je má většinou hodně rádo, sami potřebují mít fungující vztahy.
Tak to mám štěstí, že já ty kartičky odhalím vždycky až po..:D Vidět to hned, tak nevím nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.