Dobry den,Asi me moc neporadite,ale presto to zkusim.Ja uz jsem zoufala.Hlavne mam velke bolesti!,Casem se me zhorsila takto noha.Na Ortopedii chodim kazdy rok,po pul roce...Delali me RTG,Magnetickou rezonanci...A mam ji hodne vybocenou,kosti krive..altrozu v nartu.Uz jsem mela termin na operaci.Ale na leto jsem jeste nechtela.Tak tam jsem obednana na Ortopedii na listopad.A vse se bude planovat znova.Ale co me hrozne boli ze spoda mam samozrejme otlaky..Nemuzu vubec chodit,pali to hrozne.mam tam modrinu.Myslela jsem si ze to mam bradavici.Doktorka mi rikala ze to bradavice neni.Od zari jsem nastoupila do prace,ja to asi nezvladnu stat cele dny.Doma pochvilkach sedim,nohu nahore a chodim pp pate..Kdyz to mam zalepene tak se nevejdu se do botyCo by jste delali vy? Na noc si davam cesnek,a boli to stejne..Me prijde ani doktori me poradne neporadi...
Moc neporadím. Chce to foto přímo nohy bez té náplasti, aby bylo vidět co tam je.
luciesmolkova
Tu nohu mam ze spoda celou baculatou..Ortoped me rikal ze mi ceka tri operace..poslu foto.Zkousim si to naparit,oskrabat..mastit ale boli to stejne..primo ta kost ve vnitr...nekdy me prijde pocit ze me to preskakuje v tom miste kdyz chodim...
guma
Vypadá to na dva puchýře. Propíchnout desinfikovanou jehlou, nevím. Nejlépe asi lékař, kožní nebo chirurgie.
To je na pohled strašná noha. Co bych dělala? Nevymýšlela bych si jiné termíny než vám navrhli lékaři (za odložení si můžete sama), požádala ortopeda, aby akci urychlil, pořídila si na dobu do operace nějaké vhodné boty, pantofle, papuče a prostě to vydržela. Poučení pro příště, nebuďte chytřejší než lékaři. A ten česnek je naprd.
luciesmolkova
Chtela jsem si leto uzit.Takhle pujdu na operaci...par dni v nemocnici a dva mesice o berlich...A nebudu moci delat nic...A noha me nebolela az koncem srpna zacla...Ano ortopedicke boty nosim,ortopedicke vlozky ty se me nevejdou do vsech bot...
etana*
No tak jste si léto užila, to vám jistě všichni přejeme...a teď za to platíte. Těžko vám někdo poradí, tohle je věc lékaře.
Česnek je naprd, jen popálí kůži a pak to bolí. Co cvičení, to vám doktoři nedali? Cvičením se dá mnohé zlepšit. Viděla jsem třeba u své trenérky vycvičit nohy z O na rovné. Takže já bych šla touhle cestou. Mnohým radili doktoři operaci a oni svůj problém vyřešili cvičením bez operace, že ani samotní lékaři nevěřili, že je to možné.
Možná máte zespodu na noze prasklou žilku (kromě otlaku), ta taky hrozně bolí a nedá se na to došlápnout, ale tak do 3 dní to odezní. Chtělo by to opravdu foto nohy bez náplasti, pak třeba někdo bude vědět.
Pokud nemáte bradavici, česnek je zbytečný. Škoda, že jste odložila operaci, zkuste se ještě informovat, jestli by nebyl nějaký termín dříve.
Pokud sedíte, dávejte si nohy nahoru, případně nějaké koupele nohou, ať jim trochu ulevíte, nechoďte naboso. Nohy bych promazávala a koupila bych si alespoň do doby operace nějaké ortopedické vložky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.