Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer všem přeji...
Jmenuji se Irma a mám přítele už nějaký ten rok. Jsme spolu šťastni,milujem se, ale posleední dobou nám to moc neklape. Tedy jemu to asi přijde v pohodě, když on je ten, který za to jaksi může. Dříve jsme spolu neměli ani žádné konflikty, hádky, skoro nic špatného v našem vztahu neexistovalo. Až do teď tedy. Cítím se být poslední dobou zanedbaná a odstrčená. Přijde mi, že se mi někdy i vyhýbá. Možná si budeme myslet, že za ním pořád lezu, ale tak to není. Máme spolu vzta na dálku(ta dálka nám nevadí,rozhodli jsme se, že to překonáme a jeden na druhého budeme čekat). Vídáme se o víkendech. Takže se spolu moc nevidíme. On hodně pracuje, pomáhá někomu s něčím, jde za kamarády a já mám taky své zaliby. Ale tak když se vidíme jeno těch víkendech, chtěla bych s ním být i v týdnu v nějakém kontaktu. Voláme si, píšeme si, ale když mi zavolá je to na 5 minut. A zavolá třeba 20x za den a pokaždé je to těch 5-10 minut. Pak mi řekne, že jde k tomu a k tomu, tak "čau!". Se svými kamarády je každý den, tráví s nimi nejvíc času a na mě kosro peče. Mrzí mě to, protože ho mám fakt moc ráda a miluji ho. On už se asi nezmění. POraďte mi, co mám prosím dělat. A rozejít se s ním fakt nechci Ale ten vztah mě přestává skoro bavit...
Píšete,že že Vám dálka nevadí, ale VADÍ. Vy nevíte co chcete, víte,že přítel pracuje, tak se s Vámi nebude vybavovat 10x za den 1/2 h .A co děláte Vy? Sedíte a zřejmě čekáte ,že bude volat. Najděte si smysluplné vyplnění volného času. Nečekejte,že se Vám bude stále vzpovídat kde je a co zrovna dělá. To není normální. Pokud Vás to unavuje tak to ukončete, vy ho milujete, ale jak? Chcete ho jen pro sebe .Kolik Vám je let?15? Připadá mi to tak.
jde já s přítelem pracovala ale jinak pravda pravda
i když jsme se tedy neviděli ale jen slyšeli přes vysílačku
Lucko, já ho mám naproti sobě v kanceláři.. jsme tam jen my dva. A kdyby odjel na 14 dní, vůbec by mi to nevadilo :D A ještě mě x krát za den stresovat, proč jsem nezavolala, tak si patrně vymyslím rozbitý telefon.
Ale to je to, na co narazila Kytka. On to jinak člověk vidí, když je mu náct a když je mu cet.
toho mýho bych kolikrát vystřelila na měsíc na služební cestu ale je fakt když jede někam dál tak se mi prostě musí ozývat ať chce nebo nechce prostě jestli je v pořádku a jak dojel ale to už trochu z jiného soudku
Irmo, i mě se zdá, že Vám ten vztah na dálku vadí. Řekli jste si, že to vydržíte a řekla jste také, že hodně pracuje. Věřím, že Vám může být smutno a chcete s ním být v kontaktu. Ovšem zavolat někdy 20x byť jen po 5ti minutách by mě unavovalo. Takové telefonování když už je to skoro jako povinnost se míjí účinkem. Čekat každý den na telefony a mít pocit, že jsem odstrkována, že se mnou nechce dlouho hovoři to nepřispívá vašemu vztahu. S kým jiným by měl trávit čas než ze svými kamarády nebo spolupracovníky když jste dobrovolně odloučeni? Můžete si přece třeba každý den krátce zavolat - jednou Vy - jednou on, ale nesmí to být povinnost, ale musí to vůle obou partnerů. A takové třeba i vyčítání, že někdo nezavolal váš vztah přímo zničí. Dejte si trochu volnosti a hlavně - důvěřujte si, protože důvodů, proč zrovna nemůžu nebo nemám chuť zavolat, protože mám jiné starosti, může být někdy dost.
Irmo, my jsme si také s manželem psali, když byl dva roky na vojně, to bylo ještě než k nám přišla spoj. vojska Var. smlouvy. To nebyly žádné mobily, jen jsme se těšili na dopis a jsme spolu přes 40 let. A telefon, abychom se slyšeli, minimální možnost, akorát na výzvu z pošty. Nebuďte smutná, když si 20x za den nevoláte, nebuďte, jako stíhačka. Chápu, že Vám chybí. Až se vezmete, pokud se vezmete, budete spolu denně. Ale stejně je důležité srdce vás obou. Tak hodně štěstí a lásky. PT /stařenka/
ja to vidim tak ze ve vasem vztahu neni laska ... byla to pouze zamilovanost ktera vyprchava a tudiz to zacina byt trochu mdle!
uz to ze pisete ze se citite zanedbana a odstrcena je toho DUKAZ!
jste na sebe jen zvykli a ze zvyku se s nim nechcte rozejit ...ale co vy popisujete je zacatek konce!
vas vztah se mi zda uplne prazdny ... vzdyt dva lide kteri se miluji (opravdu miluji ) udelaji vse pro to aby byli pokud mozno spolu co nejvice! nevim sice jakou dobu to takhle provozujete ... zda je vas vztah od zacatku na dalku nebo pouze docasne z duvodu prace?
nelze se preci domluvat ze nekdo na nekoho bude cekat :D takove veci se nedaji naplanovat nebo slibit... bud mezi vama neco silneho je a nebo ne! a ve vasem pripade jak jsem jiz rikala se to neco vytraci... a to neco je prave ta zamilovanost.. ne laska protoze lasky kdyz se dosahne tak ta zustava ... ta se nevytraci .. jen aby ste si nezamenovala pojmy!
vy rikate ze jste spolu stastni a ze se milujete a ja rikam ze si to jen namlouvate.. PROTOZE KDYBY TO BYLO TAK JAK RIKATE VY tak si tady nepiseme!
vase posledni veta je primo do nebe volajici : ROZEJIT SE S NIM NECHCI ALE TEN VZTAH ME PRESTAVA SKORO BAVIT!
Nejhorsi je lpet na necem co nema vubec zadnou cenu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.