Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Wish - nakupovaní

Od: peta* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s nákupem na wish
když jsem se já koukal na ten server tak mě uchvátili ceny zboží.
Díky za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mrkněte ještě na cenu poštovného.

rk22
hodnocení

2x

Kdysi jsem se na ten Wish chtěl jen tak podívat co a za jakou cenu tam mají, ale chtělo to po mne přihlášení a bez toho mne to nepustilo dál. To mne odradilo abych se o tento obchod dále zajímal. Nermám rád stránky na které se bez registrace a přihlášení nedostanu pokud k tomu není nějaký opodstatněný důvod. Asi tento obchod nemá příliš velký zájem aby u nich lidi nakupovali a možná jim jde především o ty údaje které lidí při registraci jim poskytnou a které pak kdo ví jak možná zneužívají.

hodnocení

1x

Je to obchod s sunty, takova virtualni vietnamska trznice. Ceny lakave, ale zbozi je nejnizsi kvality. Kamaradi tam kupuji elektroniku, ale ja bych odtam nic nebral. Staci pul roku a vec vetsinou jde do kose.

Navic to cekani na zasilku, nejednoznacne postovne, je to zdlouhavy proces. Kamenna trznice je podle me daleko lepsi.

hodnocení

1x

Občas něco objednávám,počítám s dlouhou dobou dodání, ale zboží je to samé, co koupíte u nás, jen je včetně poštovného levnější. Kolikrát na E-shopech je i stejné vyobrazení, v obchodech se můžete stejně tak napálit jako tady.Je potřeba číst i popis, hlavně co se týká velikosti. . Je ale pravda, že v případě, že zboží dlouho nepřijde nebo přijde špatné apod. není problém reklamovat a většinou do týdne mám peníze na účtě, ale to se mi stává opravdu málokdy. Je to ale každého volba .

hodnocení

1x

Občas něco kupuji, jak na Wisch, tak i na Vova, většinou za pár desítek Kč, max dvě tři stovky /flasch disky, paměťové karty, drobnosti do domácnosti, na kolo, sportovní rukavice apod. Vše funguje, jednu vadnou flešku jsem nereklamoval, ani to nestálo za to. Platím kartou. Dodání tak do 3 týdnů, chodí to z Číny, Hongkongu, Arménie...to neřeším. Hlídejte cenu dopravy v dolním levém rohu a taky barvu či velikost, zde se deklarované ceny často mění. Na číslování textilu a konfekce bych nespoléhal, Asiaté mají menší postavy.

michaelakono*
hodnocení

0x

Kdysi mě taky zaujaly nízké ceny, ale bude stejná kvalita... Objednala jsem tričko a přišlo děravé. Vyfotila jsem závadu a oni mi poslali asi o 20 korun víc než to stálo! Nebo jedna mikina mi vůbec nepřišla. Mají v tom zmatek. Možná si tam někdy něco koupím, nějakou kravinu nebo ozdůbku do pokoje, ale uvidím.
Na YT je hodně videií, jak si lidé něco objednali a co jim ve skutečnosit přišlo. :)

hodnocení

0x

Občas nakupuji, většinou drobnosti na kolo, nebo do auta.

hodnocení

0x

Já tam hodně nakupovala tak před 3 lety. Tehdy to bylo výhodný. Teď je poštovný kolikrát vyšší než cena zboží. Sem tam ještě něco objednám, ale teď už spíš jen Ali.

hodnocení

0x

Prakticky stejné zboží, jako na Vova, Alli a jiných Čínských obchodech. Chce si to pohlídat poštovné, protože nižší cena zboží může být dorovnána poštovným. Velikost oblečení je trochu sázka do loterie, např. trička která jsem koupil byla s kvalitního mat. a velikost perfektně seděla, ale u bundy jsem se trefil až na čtvrtý pokus a místo XL jsem musel koupit 6XL. Alii má širší sortiment.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]