Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem se na ten Wish chtěl jen tak podívat co a za jakou cenu tam mají, ale chtělo to po mne přihlášení a bez toho mne to nepustilo dál. To mne odradilo abych se o tento obchod dále zajímal. Nermám rád stránky na které se bez registrace a přihlášení nedostanu pokud k tomu není nějaký opodstatněný důvod. Asi tento obchod nemá příliš velký zájem aby u nich lidi nakupovali a možná jim jde především o ty údaje které lidí při registraci jim poskytnou a které pak kdo ví jak možná zneužívají.
Je to obchod s sunty, takova virtualni vietnamska trznice. Ceny lakave, ale zbozi je nejnizsi kvality. Kamaradi tam kupuji elektroniku, ale ja bych odtam nic nebral. Staci pul roku a vec vetsinou jde do kose.
Navic to cekani na zasilku, nejednoznacne postovne, je to zdlouhavy proces. Kamenna trznice je podle me daleko lepsi.
Občas něco objednávám,počítám s dlouhou dobou dodání, ale zboží je to samé, co koupíte u nás, jen je včetně poštovného levnější. Kolikrát na E-shopech je i stejné vyobrazení, v obchodech se můžete stejně tak napálit jako tady.Je potřeba číst i popis, hlavně co se týká velikosti. . Je ale pravda, že v případě, že zboží dlouho nepřijde nebo přijde špatné apod. není problém reklamovat a většinou do týdne mám peníze na účtě, ale to se mi stává opravdu málokdy. Je to ale každého volba .
Občas něco kupuji, jak na Wisch, tak i na Vova, většinou za pár desítek Kč, max dvě tři stovky /flasch disky, paměťové karty, drobnosti do domácnosti, na kolo, sportovní rukavice apod. Vše funguje, jednu vadnou flešku jsem nereklamoval, ani to nestálo za to. Platím kartou. Dodání tak do 3 týdnů, chodí to z Číny, Hongkongu, Arménie...to neřeším. Hlídejte cenu dopravy v dolním levém rohu a taky barvu či velikost, zde se deklarované ceny často mění. Na číslování textilu a konfekce bych nespoléhal, Asiaté mají menší postavy.
Kdysi mě taky zaujaly nízké ceny, ale bude stejná kvalita... Objednala jsem tričko a přišlo děravé. Vyfotila jsem závadu a oni mi poslali asi o 20 korun víc než to stálo! Nebo jedna mikina mi vůbec nepřišla. Mají v tom zmatek. Možná si tam někdy něco koupím, nějakou kravinu nebo ozdůbku do pokoje, ale uvidím.
Na YT je hodně videií, jak si lidé něco objednali a co jim ve skutečnosit přišlo.
Já tam hodně nakupovala tak před 3 lety. Tehdy to bylo výhodný. Teď je poštovný kolikrát vyšší než cena zboží. Sem tam ještě něco objednám, ale teď už spíš jen Ali.
Prakticky stejné zboží, jako na Vova, Alli a jiných Čínských obchodech. Chce si to pohlídat poštovné, protože nižší cena zboží může být dorovnána poštovným. Velikost oblečení je trochu sázka do loterie, např. trička která jsem koupil byla s kvalitního mat. a velikost perfektně seděla, ale u bundy jsem se trefil až na čtvrtý pokus a místo XL jsem musel koupit 6XL. Alii má širší sortiment.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.