Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás. Zajímá mě, jestli koukáte na české youtubery (tvůrce), případně jaký obsah na největším videoportále světa využíváte? Co vás nejvíce baví, k čemu byste se rádi vrátili?
Mám totiž takovou vizi, která by se týkala čistě hudby. Chtěl bych natáčet videa o jednotlivých hudebních producentech, jejich životě, kariéře a podobně, přičemž časem chci obsah posunout i do jiných žánrů (nejenom elektronické hudby) a točit o hudebních festivalech, akcích a tak dále.. zkrátka plánů je spousta a vize veliká.
Zajímá mě, zda-li byste na něco takového ocenili koukat, jestli by vás bavilo třeba 6 - 8 minutové shrnutí života Billie Eilish, Martina Garrixe, Alana Walkera a podobně? Chtěli byste se dozvědět, jaké akce se pořádají po celém světě a jak to v hudební branži probíhá? Doufám, že se koncept chytne, neboť si dám s editem opravdu záležet. Předem díky za veškeré připomínky, rady, tipy a doporučení.
*Paradoxně jsem nic takového neviděl ani na zahraničním YT.. čili originalita je na místě.
1x
Moji potomci občas na něco koukají, ale nemyslím, že něco odebírají pravidelně.
Jestli jde o vaši vizi, určitě něco vytvořte, bez ohledu na výsledek. Možná budete jen nadšenec a vaše práce zapadne, možná naopak zazáříte. Nebo se alespoň něco nového naučíte, co v přenesené formě v životě ještě využijete.
0x
Ahoj, upřímně, něco takového bych nesledovala. Zní to nudně, pokud mě daný interpret zajímá, životopis je jedna z prvních věcí, co vyplivne Google.
Jediné, co zní zajímavě, by bylo "jak to v hudební branži probíhá." Ale pokud nejsi z oboru (nejsi zpěvák) a bylo by to jen info z netu, tak bohužel - nuda, nuda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.