Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ocenili byste takovýto obsah na českém yt?

Od: barry17* odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás. Zajímá mě, jestli koukáte na české youtubery (tvůrce), případně jaký obsah na největším videoportále světa využíváte? Co vás nejvíce baví, k čemu byste se rádi vrátili?
Mám totiž takovou vizi, která by se týkala čistě hudby. Chtěl bych natáčet videa o jednotlivých hudebních producentech, jejich životě, kariéře a podobně, přičemž časem chci obsah posunout i do jiných žánrů (nejenom elektronické hudby) a točit o hudebních festivalech, akcích a tak dále.. zkrátka plánů je spousta a vize veliká.
Zajímá mě, zda-li byste na něco takového ocenili koukat, jestli by vás bavilo třeba 6 - 8 minutové shrnutí života Billie Eilish, Martina Garrixe, Alana Walkera a podobně? Chtěli byste se dozvědět, jaké akce se pořádají po celém světě a jak to v hudební branži probíhá? Doufám, že se koncept chytne, neboť si dám s editem opravdu záležet. Předem díky za veškeré připomínky, rady, tipy a doporučení.
*Paradoxně jsem nic takového neviděl ani na zahraničním YT.. čili originalita je na místě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Možná to trochu souvisí s věkem, je mi přes padesát, ale já ani jednoho z těch co jsi uvedl neznám, tudíž bych se na to nedíval.

blechino
hodnocení

1x

Podle mě se ptáš na úplně blbym místě. Ptej se tam, kam chodí tvoje cílovka. Tady zkoušíš prodat mrtvýmu kabát.

vilik*
hodnocení

1x
Jsem asi ve věku vašeho otce, a vím, že v mojí generaci by takový program neměl šanci.
Moji potomci občas na něco koukají, ale nemyslím, že něco odebírají pravidelně.
Jestli jde o vaši vizi, určitě něco vytvořte, bez ohledu na výsledek. Možná budete jen nadšenec a vaše práce zapadne, možná naopak zazáříte. Nebo se alespoň něco nového naučíte, co v přenesené formě v životě ještě využijete.

motak
hodnocení

0x
Uvědomujete si,ze tim vytvoříte další zbytečný balast na internetu? K čemu to jako bude? Jak to lidstvo posune dal?

scusano
hodnocení

0x

Ahoj, upřímně, něco takového bych nesledovala. Zní to nudně, pokud mě daný interpret zajímá, životopis je jedna z prvních věcí, co vyplivne Google.

Jediné, co zní zajímavě, by bylo "jak to v hudební branži probíhá." Ale pokud nejsi z oboru (nejsi zpěvák) a bylo by to jen info z netu, tak bohužel - nuda, nuda.

hodnocení

0x
Zkuste se tady na Fb přidat, přečíst si pravidla a zahájit diskuzi, přes 14 tisíc členů ve skupině, řeknou vám, co si o tom myslí ...YouTubeři CZ/SK (Zajímavosti, fakty, novinky,...)

hodnocení

0x

Po pravdě, to neocením. Ani 6-8 minut, dokonce ani minutu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]