Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Medikamenty pro podporu správného rozhodování

Od: bauerlukin® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaké preparáty, třeba podporující správné rozhodování, duševní zdraví apod. Protože po chvíli chci udělat něco jiného než jsem udělal před chvílí.
Snad jsou to hormony nebo co, je mi 22, stává se mi to dennodenně. Třeba s jídlem, něčeho se najím a po chvíli cítím že to moje tělo nepřijímá. Nebo prostě jsem před pár dny chtěl jít ven a když jsem se obleknul a vyrazil, tak jsem si to pár metrů za dveřmi rozmyslel a šel jsem nazpátek.
Díky předem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

17x

Pořiďte si ženskou. Ta vám řekne, co máte dělat a co se vám chce a nechce.

vilik*
A dokonce, jestli ho to baví.

motak
hodnocení

2x
No a to spatne rozhodnutí je,ze jste chtěl jít ven nebo ze se vám pak přestalo chtít?

nov
hodnocení

0x

Kdyby něco takového existovalo, nebude svět takový jaký je. Souhlas s první odpovědí pckop.

senior
hodnocení

0x

To by byl ráj na zemi a všichni by byli šťastní.

Počkejte si na ten čip do mozku. Potom budete v Matrixu a třeba budete spokojen. Vlastně ne třeba, ale určitě, protože si to nebudete uvědomovat. A už nic řešit nebudete muset, vše bude jasné. Přihlaste se jako dobrovolník.

iz*
hodnocení

0x

Žádné "medikamenty pro podporu spárvného rozhodování" neexistují.

Zamyslete se, proč se pro tu kterou věc rozhodnete. Protože máte chuť ji udělat, nebo proto, že si myslíte, že byste ji měl udělat?

V druhém případě stačí lépe vážit svá rozhodnutí.

habrobecny*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste přemýšlet, jestli třeba nemáte příznaky poruchu pozornosti (ADHD) nebo jste příliš neurotický a z toho plynoucí nerozhodnost a nestálost. Neberte to prosím doslovně, pouze jako možný směr. Sebeproproctví a sebediagnóza by vám mohla uškodit. Pokud se budete cítit takto roztěkaný, zkuste si sednou na 5 minut někde v klidném prostředí, nejlépe v přírodě a prostě být. Nic nedělat, příjímat myšlenky tak jak přijdou. Hlavně si s sebou do přírody neberte smartphone, který zaručeně soustředění škodí.

Mějte se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]