Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte dobrého očního lékaře v Praze?

Od: milanp® odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

poliklinikaippavlova.cz/...

MUDr. Pacner, má ale delší termíny

a

poliklinika.agel.cz/... MUDr. Karlovský

termíny slušné

doplněno 05.09.20 16:22:

S oběma mám ty nejlepší zkušenosti.

jabraka*
hodnocení

2x

Tento dotaz už tu nedávno byl.Kvalitní oftalmologické ošetření v Praze lze obdržet na . oční klinice na Karlově náměstí a také na oční klinice v ústřední vojenské nemocnici v Břevnově.

JABRAKA

hodnocení

2x

Já jezdím sem ocni-fukalova.com/... paní doktorka je výborná, vše trpělivě vysvětli, má bezvadný přístup. Sice je na stránkách, že nové pacienty neberou, ale zkuste zavolat do ordinace ul.Vánková do Čimic, za zeptání nic nedáte.

Druhá ordinace ve Slunečnici je určena jen pro klienty z Domova pro seniory.

TAky jsem četla ty dobré recenze. Nedávno jsem měla vážný problém, první pomoc mi poskytli na dětském, ale tam chodit nemohu, tak jsem ji prosila o vyšetření, protože tam bydlím a nemohla jsemm jet nikam daleko a řekla mi, ať přijdu, až budu zdravá, to eě teda dorazilo..

hodnocení

0x

Nekoukal jsem co tu je v ostatních odkazech, ale jedna nějaká Oční klinika je v Horních Počernicích a kámoška tam byla na nějaké operaci a udělali ji obě oči a dobrý. Vyjíždějí do několika dalších měst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]