Zdravím, potřebuji radu ohledně dárku. O prázdninách jsem to neřešila, ale sestra má narozeniny už za měsíc. Bude ji 18 let, takže by se hodilo něco většího. Mně je 15. Napadla mě taková ta svíčka, která když dohoří tak je v ní ukrytý šperk, stojí kolem tisícovky a nevim, jestli to má cenu riskovat. Nebo nějaký prstýnek. Chtěla jsem sesterská prstýnky, ale to by asi moc levné nebylo. Vůbec nevím, jak velkou hodnotu by dárek měl mít (peníze). Poslední dobou je ke mně hnusná, doma vůbec není a ani se moc nechová jako sestra ale přece je to jejich 18. Nenapadá vás něco pěkného? Děkuji dopředu
Zdravím. Co třeba stříbrný řetízek s přívěskem s jejím znamením? Případně přívěsek s jejím jménem, či počátečním písmenem? Hodnotu dárku si určuje vždy dárce sám. Vycházejte ze svých finančních možností.
Souhlasím s výše uvedeným. A chtěla jsem doplnit, že je moc pěkné, že na sestru myslíš, i když nemá teď zrovna "sesterské období ", přece jen, sestry budete napořád A ještě mě napadlo, psala jsi o prstýnkách. Už leta nenosím jiné šperky na každý den,než ocelové. Mrkni na ocelové prstýnky a popis laserem. Do tisicovky se vejdeš( tedy pokud nevybereš prstýnek ve vysoké základní ceně). Takovéhle věci nechávám dělat přes net, nejčastěji tvojedarky.cz. mrkni a promysli to. Myslím, že by ji to udělalo radost. Po letech takovýto dárek ocení. A ještě když si vzpomene,že jsi ji ho koupila v těchto brzkych letech.
Koupit jí hrneček s pejskem nebo kytičkami. Krásné hrnečky jsem nedávno viděla v obchodě s dárkovým zbožím. Nebo voňavku, mýdlo kočičku, andělíčka, kytičku.
Jak už tu zaznělo - šperky, ev. knihy (nezdá se to, ale knihy jsou drahé, třeba celá série Harryho Pottera stojí něco nad tisícovku), parfém, poukázku do knihkupectví/obchodu, dárková karta (tu nabízí třeba KFC, Costa Coffee...)
Když mi synové měli 18,tak jsem jim řekla, objednejte si hadry, jaké se vám líbí z eshopu. Oni si objednali, všechno pasovalo. Všichni byli spokojeni. Dárky naslepo nemám ráda, trefit se není jednoduché, to já bych vůbec neriskovala. Koupit celou sérii Harryho, bych neriskovala.Mi se třeba nelíbí vůbec, uznávám, že jsem na toto čtení kapku stará, ale i tak.
stribro neni tak drahe, jen v eshopech je treba se vzdycky divat na gramy nebo fotku se srovnanim, treba na ruce apod, je to schvalne vyfoceno tak, aby mrnave vypadaly velke. A vubec nejlevnejsi je chirurgicka ocel a nektere sperky jsou pekne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.