Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se obléct do volební komise?

Od: kom odpovědí: 16 změna:

Byl jsem nominován na člena volební komise, příští týden jdu skládat slib. Doteď jsem u voleb nijak nesledoval, jak jsou členové komise oblečeni, takže by mě zajímalo, co si mám vzít během voleb na sebe?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

6x
moc to resite, proste si neberte teplaky a triko s nacistickym krizem.. tim to hasne

hodnocení

3x
Košili, nejlépe jednobarevnou a slušné kalhoty (nikoliv džíny).
Tmavší barvy.

hodnocení

3x
Ja si myslim, ze to moc resite.
Nebral bych si nejake kriklave triko, ale decentni, pripadne jednobarevne, popripade kosili a klidne dziny. Nosi se s kosili a vrskem obleku ai na lepsi prilezitosti.
Extra bych to neprozival. Stejne tak se najde nekdo kdo bude mit cely oblek. A ted si vyberte ;)

hodnocení

1x

Nikdy jsem jako volič nesledovala, co má kdo z volební komise na sobě.

Takže cokoliv slušného, hlavní důraz bych kladla na to, aby mně to bylo pohodlné. Spíš bych věnovala pozornost parfému, něco jemného, svěžího, abych nějakou těžkou a pronikavou vůní neobtěžovala ostatní.

etana*

No, deset různě naparfémovaných jedinců v jedné školní třídě, to si vezmu místo roušky plynovou masku.

hodnocení

1x

Jakkoliv normálně, ne vyzývavě. Komise tam není proto aby dělala modní přehlídku, ale aby kontrolovala OK a dohlížela na správný postup voleb. Takže nic extravagantního, osobně bych ani nedporučoval onen modní výkřik jakým jsou co nejvíce rozervané ošuntělé džíny.

hodnocení

0x
Slušnější tričko a kalhoty, košilí taky nic nezkazíte.

hodnocení

0x

Čisté kalhoty (ne děravé) a košili. A měl byste se cítit v oblečení pohodlně.

hodnocení

0x

Cokoliv slušnýho...

doplněno 04.09.20 22:05:

No, vidíte. Takže vám z toho vyjde nakonec to, co píšu já...

kom
hodnocení

To je vskutku vágní formulace, která mi vůbec nic neřekne, zvlášť, když v ostatních odpovědích tady panuje docela velká neshoda.

jgfd
hodnocení

0x
Já chodila normálně v riflich.

mnd®
hodnocení

0x

Chodím ve volnějších kalhotách a beru si pár triček do kabele a deodorant.Ono se to nezdá,ale i za těch pár hodin sezení na nepohodlné židli se může zapařit ,,kaďák,, a máte ,,vlka,, jak ...Takže cokoliv volnějšího a savého bez jakýchkoliv nějakých protistaranických popisků.A poučení co si vzít na sebe jste nedostal? U nás to dávají automaticky.

etana*
hodnocení

0x

Kalhoty, košile, hlavně vše čisté, občas to ve volebních místnostech smrdí jak psí kšíry.

hodnocení

0x
Hlavně si dejte pozor, ať se nepokecáte, až budete obědvat. Když jsem byla volit, zrovna jedli. A to měly ženy halenky. Nevšimla jsem si, že by se pokecali, ale stát se to může. Vezměte si tu vyžehlenou košili a tmavé kalhoty.

fialka2
hodnocení

0x

Domnívám se, že zbytečně řešíte. Hlavně čisté oblečení, pohodlné. Klidně i běžné džíny a tričko nebo košili. Ne styl s ošoupaným, děravým - co je právě módní hit. Prostě nic nápadného, nevkusného. U nás byly mladé dívky v džínách a košilové halenky, svetřík a starší v kalhotech nebo sukni.

hodnocení

0x

A ještě jedna podle mého důležitá podmínka - jsou modou trička a košile s nápisy, někdou to chápe jen jako ozdobné prvky. Když už by bylo nutné si vzít něco s nápisem (jako že já osobně si myslím že je to blbost vždy), tak si alespoň přečíst a případně přeložit co ty nápisy znamenají. To samé se symboly. Jít do volební komise s tričkem které propaguje například Tomia Okamuru (ale i kohokoliv jiného nebo jinou stranu) by bylo nejen faux-pas, ale i proti zákonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]