Nejste přihlášen/a.
Byl jsem nominován na člena volební komise, příští týden jdu skládat slib. Doteď jsem u voleb nijak nesledoval, jak jsou členové komise oblečeni, takže by mě zajímalo, co si mám vzít během voleb na sebe?
Nikdy jsem jako volič nesledovala, co má kdo z volební komise na sobě.
Takže cokoliv slušného, hlavní důraz bych kladla na to, aby mně to bylo pohodlné. Spíš bych věnovala pozornost parfému, něco jemného, svěžího, abych nějakou těžkou a pronikavou vůní neobtěžovala ostatní.
Chodím ve volnějších kalhotách a beru si pár triček do kabele a deodorant.Ono se to nezdá,ale i za těch pár hodin sezení na nepohodlné židli se může zapařit ,,kaďák,, a máte ,,vlka,, jak ...Takže cokoliv volnějšího a savého bez jakýchkoliv nějakých protistaranických popisků.A poučení co si vzít na sebe jste nedostal? U nás to dávají automaticky.
Domnívám se, že zbytečně řešíte. Hlavně čisté oblečení, pohodlné. Klidně i běžné džíny a tričko nebo košili. Ne styl s ošoupaným, děravým - co je právě módní hit. Prostě nic nápadného, nevkusného. U nás byly mladé dívky v džínách a košilové halenky, svetřík a starší v kalhotech nebo sukni.
A ještě jedna podle mého důležitá podmínka - jsou modou trička a košile s nápisy, někdou to chápe jen jako ozdobné prvky. Když už by bylo nutné si vzít něco s nápisem (jako že já osobně si myslím že je to blbost vždy), tak si alespoň přečíst a případně přeložit co ty nápisy znamenají. To samé se symboly. Jít do volební komise s tričkem které propaguje například Tomia Okamuru (ale i kohokoliv jiného nebo jinou stranu) by bylo nejen faux-pas, ale i proti zákonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.