Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je sprosté gay

Od: matyas* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám pro vás otázku. Já nejsem sprostý ale mám pubertu takže v hlavě mám někdy myšlenky že mám říct nějaké sprosté slovo ale já nemluvím sprostě. takže se chci zeptat jesi je slovo gay sprosté nebo ne. :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Sprosté to není. To, že máš pubertu,neznamená že musíš mluvit sprostě. V dnešní době je velmi milé potkat někoho mladého, kdo nemluví sprostě. Vím, že se v životě najdou situace,kdy je nadávání potřeba. Ale dá se vynadat a urazit i inteligentně a ne jen sprostě. A pokud máš nutkání používat sprostá slova při běžné mluvě,tam si zvol slušné slovo,kterým ho nahradíš ;)

hodnocení

3x

"Gay" je jedno ze slov, označujících určitou skupinu lidí. Na rozdíl od řady jiných, často používaných pojmenování těchto lidí není ani sprosté, ani urážlivé. Nějak se jim prostě říkat musí.

pandora*
hodnocení

2x

Gay je označení pro homosexuála, jestli tím někoho chcete urazit? Sprostě mluvit nemusíte.

04.09.20 14:52
hodnocení

1x

Ne

hodnocení

1x

@matyas - a v tom případě to teda někdy říkat můžu
Jako jiné pojmenování pro homosexuála ano, jako urážku ne - jednoduché, že?

dusger*
hodnocení

1x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

1x

Slovo gay sprosté není, proč by bylo? Ale jestli máte na mysli to, že někdo chce někoho naštvat, tak ale nepoužije výrazu gay, ale "teplouš". A ani to se nedá považovat za slovo sprosté, ale jeho význam vyzní jako nadávka.

hodnocení

1x

Sprosté slovo to není, ale měl bys být rozumný a už vědět, že lidé jsou různí a je to pouze a jen jejich věcí, koho milují a s kým mají sex. Jamile z lidí budeš vybírat chutě a budeš se jim vysmívat za to, jací jsou, budeš hrubý hlupák. Je potřeba lidi respektovat a brát takoví, jací jsou. Buď je budeš mít rád nebo ti budou lhostejní nebo se jim vyhneš. *hej*

hodnocení

0x

Dobrý den. Není to sprosté slovo. A je dobře, že sprostě nemluvíš.

doplněno 04.09.20 15:00:

Ano, je to slušné, nic sprostého. Napadá mne ale otázka - víš co to slovo znamená, když jej chceš používat?

matyas*
hodnocení

Děkuju a v tom případě to teda někdy říkat můžu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]