Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný bank. účet

Od: lenka6 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, dnes jsem zjistila že mám exekutorem zablokovaný účet, jedná se o dlužnou částku cca 11.000 Kč. Tuto částku na účtu mám, jakou mám možnost uhradit dluh, když mi exektor účet zablokoval a nemohu z něj vybrat abych dluh uhradila? Jde poslat exekutorovi žádost o odblokovaní s příslibem, že dluh obratem uhradím? jde mi samozřejmě o to, abych se dostala ke svým penězům a mohla dluh zaplatit. Děkuji za odpovědi. Lenka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Exekutor si peníze strhne sám, nejdříve Vám ale musí být doručeno vyrozumění o zahájení exekuce.
Obvykle se deponuje pouze příslušný obnos, možná už dlužná částka poněkud narostla.
A pokud se nepletu, jen samotný poplatek za provedení exekuce začíná kolem deseti tisíc.

hodnocení

1x

Co se domluvit s exekutorem.

pandora*
hodnocení

1x

Když zablokoval účet, peníze tam máte, tak nestrhl už částku? Kontaktujte exekutora, informujte se. Pro odblokování účtu, se obraťte na banku.

sebod*
hodnocení

0x

Nejjednodušší a nejrychlejší bude ty peníze z účtu vybrat (máte na ně nárok) a zaplatit exekuci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]