Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Darování krve

Od: elsie odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, dostala jsem chuť na zmrzlinu, ale jdu zítra darovat krev. Vím, že se nesmí jíst tučná masa, ale nejsem si jistá, jestli zmrzlina je povolena? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hemoglobinka
hodnocení

4x

Zdravím, myslím, že ne - nemělo by se tučné jídlo, ani mléčné výrobky.

A super, že jdete darovat krev :)

elsie
hodnocení

Děkuju moc, budu muset vydržet teda se zmrzlinou do zítra :D děkuji, jdu už po páté, akorát jsem teď měla rok pauzu kvůli zdravotním problémům, tak jsem zapomněla, jak je to s tou dietou :)

Bude to určitě jistější... dejte si zmrzku jako odměnu po odběru...

hodnocení

2x
Dejte si na co máte chuť, mám 117 odběrů za asi 30 let a nikdy jsem se večer před odběrem nežinyroval.krevní test před odběrem vždy na jedničku.

To jste šťastný člověk. Osobně si ale myslím, že Vaše rada nezaslouží dobré hodnocení. To, že to funguje Vám, neznamená, že to funguje všem.

Co já už na odběrech zažil lidí, kteří byli odmítnuti, protože byli chylózní (měli v krvi tuk). Také se mi to 2x stalo.

Raději si dám tu dobrotu na kterou mám chuť o den později (po odběru), než abych riskoval, že mě na transfúzce odmítnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]