Dobrý den, asi před 1-2 měsíci jsem se objednával k zubaři na začátek září a chci se zeptat, jestli v této situaci, kde se musí nosit roušky u LÉKAŘE (nevím tedy, jestli u u zubaře). A u zubaře jste bez roušky, tak jestli mohu normálně přijít a nechat se vyšetřit? (preventivní prohlídka) Děkuji.
Proč bys nemohl jít k zubaři? Ono je třeba hlavně používat hlavu.
jirii
Třeba, když je tady tento "virus"? Někdo nesleduje zprávy a hlavu můžeš použít ty a napsat to pěkněji. Taky jsem to napsal slušně a poděkoval, ale jak vídím, prostě všichni lidé jsou stejní...
Fungují všichni. Zubař, sestra, hygienistka i stomatochirurg. Můj zubař nezavřel ani na jediný den, aby taky jo, jenom já jsem tam za dobu od počátku koronakrize nechal 30 tisíc a pořád nejsem ve finále .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.