Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dělám rok ve fabrice a mám smlouvu na dobu neurčitou (nikdy nebyl marod) Ted sem však dostal chorobu, a vidím to na maximálně 3 možná 4 týdny, myslite si, že na mě, jakožto spolehlivého, nemarodícího, budou nyní zhlížet jako nemakačenku, či mě dokonce vyhodí, když náš kolektiv je průběžně čistěn od často marodících? Vím jak to v Česku mezi submisivními Čecháčci chodí. Je to moc dlouho?
Jestli Vás vyhodí netuším, neznám Vaše šéfy. Ale co se týká odpracované doby, tak rok bez neschopenky je k smíchu. Za tu dobu zaměstnavatel těžko posoudí, jak moc jste nemarodící a spolehlivý.
Pracoval jsem bez neschopenky víc, než 15 let. Potom jsem po operaci ležel doma cca 6 týdnů a následně pracoval bez neschopenky dalších 5 let. Nikdo mě za to nevyhodil, odešel jsem až při reorganizaci, když bylo moje místo přesunuto do 100 km vzdáleného města.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.