Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Knížky o zdraví

Od: 522xboy* odpovědí: 11 změna:
Ahojky lidi. Sháním knížky o zdraví, něco co se dá přečíst a poučit se a neusnete u první stránky, prostě nic strohyho.. děkuji mnohokrát za rady a tipy

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Jiří Janča- Co nám chybí, Josef Jonáš - Křížovka života, Igor Bukovský - Přírodní léčby,

Jörg Zittlau - Jak se léčit vhodnou stravou, Miroslav Hrabica - Co nám tělo říká

Strohé tady znamená přehledné a stručné. Ty na prvním řádku takové jsou.

hodnocení

3x

Jako napínavý román asi nic takového o zdraví nebude, jen namátkově Stopové prvky a kovy životy v přírodě /Jiří Janča/, Léčen s anděly /Doreen Virtue, Ph.D./,Jóga prstů /Olga Krumlovská/, Léčivé síly z přírody /Max Engemann/

Oprava: Léčení s anděly

liska5
hodnocení

2x

Napínavé jsou taky, třeba: Tomáš Kašpar - Krutá hra o zdraví aneb Budeš figurkou nebo hráčem?

liska5

Pust si i nějaké video MUDr Jan Hnízdil. To se i pobavíš.

senior
hodnocení

2x

Strohé nevím, prostě normální kniha.

Sám sobě doktorem - Jiří Cingroš. Je velmi rozmanitá, takže si přečtete jenom co bude zajímat.

30 témat - potrava, bylinky, pohyb, zooterapie, dělená strava, mumio, živá a mrtvá voda, léčení hladem, voda vodoléčba, urinoterapie, sexualita, čisté střevo , vínečko bílé ..., veselá mysl ... atd...

doplněno 01.09.20 21:49:

Mohu doporučit výše uvedeného Igora Bukovského na youtube. Velmi příjemný pan doktor, i jeho hlas hladí a léčí ...

hodnocení

1x

Nevím, zda se ještě někde seženou, nebo jestli nebylo další vydání. Jedna je Maria Treben, Zdraví z boží lékárny a druhá, Maria Treben, Léčebné úspěchy. To jsou dvě perfektní knižní brožury rakouské bylinářky, narozené v Žatci v r. 1907. Za komunistů byla tato bylinářka tabu.

ferax, také jsem si na Mariu Treben vzpomněla, "úspěchy" někde mám a Zdraví z boží lékárny mám od někoho ofocenou. No jo, tenkrát se to těžko shánělo

hodnocení

0x

Já trochu přestavuji byt a s knihami mám problém. Je mi líto je hodit do tříděného odpadu a nikdo není ochoten si je vzít. *hej*Knihy o zdraví, na papíře, si myslím, nejsou dobrým nápadem. Všecičko ví strejda Gůgl a on ti odpoví na naprosto každou otázku. Navíc, ty jeho odpovědi jsou aktuální, což se o "návodných" knihách říci nedá. Než byly vytištěny, lékařská věda hodně postoupila a mnoho věcí už neplatí. Místo běhání po knihkupectvích s odbornou literaturou, se spřátel se strejdou Gůglem a tetou Wiki.

No já mám klasické knihy moc ráda, vážím si jich a nezavrhuji je, ale protože nemáme barák nafukovací, již jich tolik nekupuji, ale chodím do knihovny. :)

Maky, polovinu života jsem to měla také tak. Teď, když se zbavuji knížek a trefím na nějakou poučnoui o zdraví, tak se divím, před čím nás autor varovalů před několika léty a dnes narážím na články, které to doporučují. Navíc, ty o zdraví jsem přečetla a už se k nim nikdy nevracela. Škoda financí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]