Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taneční, jít či nejít?

Od: nemamprezdivku* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, chtěla bych od vás tady pomoc...

Tento rok mě čeká taneční, ale mě osobně se mi tam moc nechce. Jsem spíše introvert a nerada se seznamuj s novými lidmi což bude asi jeden z největších problémů.. Chodím do třídy s 25 kluky a nemám s kým jít alespoň jako podporu že tam nejsem sama. To že nemužu najit partnera je taky docela zasadni bod. Potřebovala bych poradit...

Mám jít na taneční zcela sama a bez partnera a tam aby mi třeba někoho přidělili, nebo to mám radši nechat být?

Plusy +

+ naučím se tancovat

+ potěším mamku a celou rodinu

+ nebudu se pak strachovat tančit někde

Mínusy -

- budu muset se bavit zcela neznámým klukem

- buď mi to pujde, coz je ta lepší varianta a nebo mi to nepujde a já se ztrapním předevšemi...

- budu mít méně času na účivo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

8x

Do tanečních? Určitě! A kolik lidí toho lituje, že nechodili!. Mockrát v životě se dostaneš někam, kde se tančí a budeš tam sedět a každému vysvětlovat, že ses tenkrát nechtěla přihlásit. Tam se učí základy, všichni mají problémy, kolikrát jsme se i společně zasmáli. Byly jsme gymplačky v prváku a přidali k nám kluky průmyslováky. Nikdo nikoho neznal, takže žádné stálé dvojice. Ani se tam s nikým nemusíš kamarádit. A ta závěrečná, to je krása. A Ty budeš její součástí.

katarina1
hodnocení

6x

Mám stejnou povahu jako ty, ale viděla bych to trochu jinak...

Tvoje plusy:

Naučím se tancovat - To se sice naučíš, ale pokud nebudeš dále chodit třeba plesy, tak po měsíci už nebudeš umět nic

Potěším mamku a celou rodinu - Na to se s prominutím vykašli, jde o tebe, ne o ně

Nebudu se pak strachovat tančit někde - Budeš se stejně strachovat, protože časem většinu zapomeneš...ale s postupem věku, tě to trápit nebude

A mínusy:

Budu se muset bavit se zcela neznámým klukem - Ber to jako skvělou možnost se seznámit, s tvoji povahou nebude moc lepších příležitostí a pokud tam jdeš jako jediná holka ze třídy, tím líp...budeš mít z čeho vybírat :)

Ztrapnění se - Chápu, že tě tohle ve tvém věku trápí, ale snaž se to neřešit...a až uvidíš totálně tápající kluky, tak tě tohle trápení rychle přejde

Budu mít méně času na učivo - Přiznejme si, že ten jeden večer v týdnu tě ze školní příravy nijak nevyvede :)

Závěrem...jdi tam, seznam se s novými lidmi, rozpovídej se, neřeš nikoho okolo a bude to fajn :)

nemamprezdivku*
01.09.20 19:36
hodnocení

Děkuji *plac*

hodnocení

4x

Když tam půjdeš sama, tak se nemáš před kým ztrapnit :) - přijde mi lepší tak jít a nikoho neznat, nebudeš se porovnávat s kamarádkami... Na začátku je volenka i když tam jdeš s klukem, kterého znáš, a budeš s ním domluvená. Takže se vůbec netrap tím, jestli máš s kým jít nebo ne, někdo si pro Tebe přijde. K těm Tvým minusům:

- Bude hrát hlasitá hudba, na konverzaci nedostanete víc než tři minuty (jen na seznámení - jméno, apod.) - třeba to ani nevyužijete, jen budete "korzovat", nebo se ten kluk postará o konverzaci sám. Ty mu můžeš položit pár otázek, kam chodí do školy, co ho baví/nebaví za předmět... a bude po konverzaci. Jestli se tam budeš bavit s někým o přestávce, před nebo po hodině, je jen na Tobě, budeš se bavit jen když budeš chtít.

- I když Ti to nepůjde, uděláš chybu, tak si toho většinou všimne jen Tvůj partner, nebo maximálně jeden, dva lidi, které neznáš. Tvůj partner také bude dělat chyby a když se budeš koukat okolo, uvidíš, že všichni dělají chyby a nic se neděje.

- Tři, maximálně čtyři hodiny večera určitě nebude taková ztráta.

Takže jako ostatní Ti radím přihlas se *tanec**tuc*

111®
hodnocení

3x

jdi, neztrapníě se takových co nic neumí bude 80-90%, asotatní se poddá..

hodnocení

2x

POkud ti to bavení s klukem nepůjde, tak je to ze sásady jeho vina ! Tak si to říkej a budeš klidnější.

Stejně jako tanec - pán je ten co vede, a pokud vede dobře tak i když budeš dřevo tak nějaký tanec bude. Takže špatný tanec je vina pána.

priklad11*

Tak takovouhle blbost dovede napsat jen naprostý taneční antitalent

zikova
hodnocení

2x

Mladý člověk by se měl naučit tančit. Proto, když máš tu možnost, tak tam jdi. Určitě ti nějakého partnera přidělí. Nebudou tam všichni s partnery/partnerkou. Hodně se tam toho naučíš a nakonec možná budeš ráda, že jsi tam šla. Nic tě tam nebude ohrožovat, tak to zkus. Učivo zvládneš, jako i ti před tebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]