Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych od vás tady pomoc...
Tento rok mě čeká taneční, ale mě osobně se mi tam moc nechce. Jsem spíše introvert a nerada se seznamuj s novými lidmi což bude asi jeden z největších problémů.. Chodím do třídy s 25 kluky a nemám s kým jít alespoň jako podporu že tam nejsem sama. To že nemužu najit partnera je taky docela zasadni bod. Potřebovala bych poradit...
Mám jít na taneční zcela sama a bez partnera a tam aby mi třeba někoho přidělili, nebo to mám radši nechat být?
Plusy +
+ naučím se tancovat
+ potěším mamku a celou rodinu
+ nebudu se pak strachovat tančit někde
Mínusy -
- budu muset se bavit zcela neznámým klukem
- buď mi to pujde, coz je ta lepší varianta a nebo mi to nepujde a já se ztrapním předevšemi...
- budu mít méně času na účivo
Do tanečních? Určitě! A kolik lidí toho lituje, že nechodili!. Mockrát v životě se dostaneš někam, kde se tančí a budeš tam sedět a každému vysvětlovat, že ses tenkrát nechtěla přihlásit. Tam se učí základy, všichni mají problémy, kolikrát jsme se i společně zasmáli. Byly jsme gymplačky v prváku a přidali k nám kluky průmyslováky. Nikdo nikoho neznal, takže žádné stálé dvojice. Ani se tam s nikým nemusíš kamarádit. A ta závěrečná, to je krása. A Ty budeš její součástí.
Mám stejnou povahu jako ty, ale viděla bych to trochu jinak...
Tvoje plusy:
Naučím se tancovat - To se sice naučíš, ale pokud nebudeš dále chodit třeba plesy, tak po měsíci už nebudeš umět nic
Potěším mamku a celou rodinu - Na to se s prominutím vykašli, jde o tebe, ne o ně
Nebudu se pak strachovat tančit někde - Budeš se stejně strachovat, protože časem většinu zapomeneš...ale s postupem věku, tě to trápit nebude
A mínusy:
Budu se muset bavit se zcela neznámým klukem - Ber to jako skvělou možnost se seznámit, s tvoji povahou nebude moc lepších příležitostí a pokud tam jdeš jako jediná holka ze třídy, tím líp...budeš mít z čeho vybírat ![]()
Ztrapnění se - Chápu, že tě tohle ve tvém věku trápí, ale snaž se to neřešit...a až uvidíš totálně tápající kluky, tak tě tohle trápení rychle přejde
Budu mít méně času na učivo - Přiznejme si, že ten jeden večer v týdnu tě ze školní příravy nijak nevyvede ![]()
Závěrem...jdi tam, seznam se s novými lidmi, rozpovídej se, neřeš nikoho okolo a bude to fajn ![]()
Když tam půjdeš sama, tak se nemáš před kým ztrapnit
- přijde mi lepší tak jít a nikoho neznat, nebudeš se porovnávat s kamarádkami... Na začátku je volenka i když tam jdeš s klukem, kterého znáš, a budeš s ním domluvená. Takže se vůbec netrap tím, jestli máš s kým jít nebo ne, někdo si pro Tebe přijde. K těm Tvým minusům:
- Bude hrát hlasitá hudba, na konverzaci nedostanete víc než tři minuty (jen na seznámení - jméno, apod.) - třeba to ani nevyužijete, jen budete "korzovat", nebo se ten kluk postará o konverzaci sám. Ty mu můžeš položit pár otázek, kam chodí do školy, co ho baví/nebaví za předmět... a bude po konverzaci. Jestli se tam budeš bavit s někým o přestávce, před nebo po hodině, je jen na Tobě, budeš se bavit jen když budeš chtít.
- I když Ti to nepůjde, uděláš chybu, tak si toho většinou všimne jen Tvůj partner, nebo maximálně jeden, dva lidi, které neznáš. Tvůj partner také bude dělat chyby a když se budeš koukat okolo, uvidíš, že všichni dělají chyby a nic se neděje.
- Tři, maximálně čtyři hodiny večera určitě nebude taková ztráta.
Takže jako ostatní Ti radím přihlas se ![]()
![]()
Mladý člověk by se měl naučit tančit. Proto, když máš tu možnost, tak tam jdi. Určitě ti nějakého partnera přidělí. Nebudou tam všichni s partnery/partnerkou. Hodně se tam toho naučíš a nakonec možná budeš ráda, že jsi tam šla. Nic tě tam nebude ohrožovat, tak to zkus. Učivo zvládneš, jako i ti před tebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.