Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabránit vypadávání vlasů?

Od: petra* odpovědí: 9 změna:
Mám prosbu potřebovala bych poradit, jak zabránit nadměrnému vypadávání vlasů. Dříve jsem jich měla hodně ale teď je mám pro mě až moc řídké. Co s tím? Máte zkušenosti s nějakým dobrým šamponem, nebo doplňkem stravy? Popřípadě co děláte vy, když máte málo vlasů? Co pomáhá? Děkuji moc za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

proč se ptáte zde a ne na kožním? příčin může být hafo, od genetiky až po přechod..

hodnocení

4x

Nepíšete, kolik je Vám let. Jestli 20, bylo by dobré zajít k odborníkovi. Jestli 50, je to přirozený jev a nic s tím nenaděláte. Elixír na růst vlasů lidé vymýšlí co je lidstvo lidstvem. Zatím neúspěšně. Veškeré "zázračné vodičky" se zatím vždy ukázaly jako podvod.

Taky jsem míval spoustu krásných tmavých vlasů (navíc tak dlouhých, že mě za to za minulého režimu honili policajti po ulicích ;)). Teď jich mám poskrovnu a ubývají každým dnem. Posledních 40 let mám vlasy dokonale světle šedivé (až bílé). Už mě za ně nikdo nehoní, i když je mívám až na ramena (co chybí na hustotě, doháním délkou *smich*). Nikdy jsem to nijak neřešil. Prostě jednoho dne nebudou... *nevi*

Ale uznávám, že u ženský je to o něčem jiném.

odbornik
hodnocení

2x
Muzou za to z 90 procent hormony. Prechod, vysadila jste HA? Dale podvyziva, nebo nesmyslne diety.

111®
hodnocení

0x

no také můžete mít moc mužského hormonu a je to jasný...plešatíte..

hodnocení

0x

Někdy stačí nějaký i malý stres, starosti, máte kvůli něčemu nervy a hned se může objevit zvýšené padání vlasů. Šampon to moc neovlivní, vlasy potřebují výživu zevnitř, pestrou stravu. Případně využívejte Biotín Plus z lékárny, dobrý na vlasy a nehty. Mohou být i jiné důvody, např. špatná činnost štítné žlázy, nebo i mnoho jiných příčin, které se zde nedozvíte.

liska5
hodnocení

0x

Více padají vlasy při nedostatku minerálů:

hořčíku Mg, zinku Zn, železa Fe, křemíku Si a vitamínu B2 . Tyto prvky fungují společně, takže pestrou stravu s větším podílem různé zeleniny, ořechy, mandle, panenské oleje na saláty, ryby, cereálie, melasu, klíčky, vločky, kvasnice, banány, zelená petržel a krůtí a králičí...

Pokud je to náhlé větší vypadávání, tak k lékaři. A nechte si vyšetřit štítnou žlázu.

plesoun
hodnocení

0x

Na otázku Jak zabránit vypadávání vlasů? je jednoduchá odpověď - nechat se ostříhat dohola a nosit paruku.

samuella
hodnocení

0x

sampon Vichy cerveny proti padani vlasu, vitaminy Biosil nebo Biotin ci Veniru tablety..me sampon pomáha i vitaminy.nebo zkuste jeste Methionin kadernice mi poradila.

hodnocení

0x

Biosil a kofeinový šampony.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]