Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychly tep z energetického napoje

Od: jiriw odpovědí: 16 změna:
Ve dvě jsem vypil energy drink a mám rychlejší tep je my 15 a némám srdeční problémy ani v roďine rád bych se zeptal jak se toho zbavit nebo jestli je to vážné a mám to někomu řict

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

siky
hodnocení

2x

Ahoj, pro mně jela kvůli silné kávě cca v 17ti letech sanitka. Rozhodilo mi to srdeční rytmus. Myslím, že pití nápojů s obsahem kofeinu v mládí není dobrej nápad. Do dnes (je mi 31) se nápojům s kofeinem vyhýbám a bez problémů funguju.

jiriw
hodnocení

Po tomhle zážitku určitě nebudu pít energy drink ja jse jenom ptal jak ho dostat ven z těla ..,

hodnocení

2x

Dostatečně pijte čistou vodu. Ono to odezní a srovná se to. Máte poučení pro příště.

doplněno 31.08.20 20:17:

Pokud jste drink vypil ve dvě hodiny, tak nyní dodržujte pitný režim a do rána by to mělo v pořádku.

jiriw
hodnocení

Děkují za normální odpověď a rád bych se zeptal za jak dlouho kofein půjde s ťela ven? Protože ja jdu zítra do školy

hodnocení

2x

Z krevního oběhu je kofein vyloučen zhruba po 12ti hodinách.

Rychlost závisí na metabolismu.

Nejde něco snís a je vše OK.

Jen doplňuj tekutiny, protože kofein odvodňuje (proto se v dobré restauraci ke kafi dává i voda) a nezatěžuj tělo cvičením a námahou.

hodnocení

1x
Musím upozornit na velmi nebezpečné účinky energy drinků, především na dětský organizmus. V případě pravidelného popíjení dochází k vícero zdravotním problémům, ale stěžejní je časté nevratné poškození srdce, problémy s žaludkem. Následují poruchy se spaním, soustředěním atd. Srdce se může poškodit hned, ale ozve se až po pár letech, v tom je ta zákeřnost. Tím nestraším, je to jen holý fakt. Ale jestli jsi vyglogal energy, sám vidíš, že něco není vpořádku. Ono to po chvíli odezní a budeš určitě ok. S energy drinkem nejsi king, jak se kámoši domnívají, ale blb co se sebepoškozuje. Nebuď tupá ovce. Žena pracovala na kardiologii. Většinou u puboše s redbulem prohodí: budoucí pacient...

hodnocení

0x

Nepít energetické nápoje.

Obsahují složky, které mimo jiné povzbuzují srdeční činnost.

jiriw
hodnocení

Po tomhle zážitku určitě nebudu pít energy drink ja jse jenom ptal jak ho dostat ven z těla

Nijak... tělo to musí odbourat samo.

Možná pít hodně vody, ale ruku do ohně za to nedám.

hodnocení

0x
Energy drinky obsahují kofein, který nabuzuje. Je to jako vypít silnou kávu.
jiriw
hodnocení

Po tomhle zážitku určitě nebudu pít energy drink ja jse jenom ptal jak ho dostat ven z těla .

jiriw
hodnocení

A dá se kofein dostat s těla?

liska5

Tělo kofein stále vylučuje, teď ho už máte v těle maličko. Kofein zároveň tělo odvodňuje, tak.doplňte pitím vodu. Možná se vám bude hůř usínat. Ale myslím, že problém je zažehnán a Vy poučen.

adell*
hodnocení

0x
Nejde len o kofein, ale o umele cukry a ine pridavne latky, ktore skodia mlademu rastucemu organizmu, telu a hlavne qmozgu. Do 25 ti radstie esteq moqzog, dovtedy treba prestat umele cukry pozivati.

olinl
hodnocení

0x

Známá pracuje ve fabrice kde se vyrábí přísady do potravin i nápojů (Aroma Praha a.s.) a do energeťáků se přidává směs z denaturovaných žížal (přivezou mražené a jedná se o speciální "chov" červů). Vůně při denaturaci žížal je prý úžasná..

A k čemu tam jsou? Jen na vůni?:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]