Ve dvě jsem vypil energy drink a mám rychlejší tep je my 15 a némám srdeční problémy ani v roďine rád bych se zeptal jak se toho zbavit nebo jestli je to vážné a mám to někomu řict
Ahoj, pro mně jela kvůli silné kávě cca v 17ti letech sanitka. Rozhodilo mi to srdeční rytmus. Myslím, že pití nápojů s obsahem kofeinu v mládí není dobrej nápad. Do dnes (je mi 31) se nápojům s kofeinem vyhýbám a bez problémů funguju.
jiriw
Po tomhle zážitku určitě nebudu pít energy drink ja jse jenom ptal jak ho dostat ven z těla ..,
Musím upozornit na velmi nebezpečné účinky energy drinků, především na dětský organizmus. V případě pravidelného popíjení dochází k vícero zdravotním problémům, ale stěžejní je časté nevratné poškození srdce, problémy s žaludkem. Následují poruchy se spaním, soustředěním atd. Srdce se může poškodit hned, ale ozve se až po pár letech, v tom je ta zákeřnost. Tím nestraším, je to jen holý fakt. Ale jestli jsi vyglogal energy, sám vidíš, že něco není vpořádku. Ono to po chvíli odezní a budeš určitě ok. S energy drinkem nejsi king, jak se kámoši domnívají, ale blb co se sebepoškozuje. Nebuď tupá ovce. Žena pracovala na kardiologii. Většinou u puboše s redbulem prohodí: budoucí pacient...
Tělo kofein stále vylučuje, teď ho už máte v těle maličko. Kofein zároveň tělo odvodňuje, tak.doplňte pitím vodu. Možná se vám bude hůř usínat. Ale myslím, že problém je zažehnán a Vy poučen.
Nejde len o kofein, ale o umele cukry a ine pridavne latky, ktore skodia mlademu rastucemu organizmu, telu a hlavne qmozgu. Do 25 ti radstie esteq moqzog, dovtedy treba prestat umele cukry pozivati.
Známá pracuje ve fabrice kde se vyrábí přísady do potravin i nápojů (Aroma Praha a.s.) a do energeťáků se přidává směs z denaturovaných žížal (přivezou mražené a jedná se o speciální "chov" červů). Vůně při denaturaci žížal je prý úžasná..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.