Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neznáte prosím něco proti svědění při atopickém ekzému? Bez předpisu, eventuelně babskou radu. K doktorce se přes víkend nedostanu (ani tady zatím žádnou nemám, stěhovali jsme se). Dřív mě takové svědění netrápilo, ale teď je to k nevydržení - jde o ekzém na pravé dlani a zápěstí. Děkuju moc za rady.
Krásný den přeji,
mně na ekzém (prsty a klouby na pravé ruce) zatím nejlépe pomohla mast bioKarité od Saloosu - rakytníková. Je dost mastná, že se mi do kůže nevsákne, takže po půl hodince si ruku otřu papírovým kapesníkem, abych se zbavila přebytečné mastnoty. Ale kůži mi dokáže tato mast krásně zklidnit. Dalo to dost práce zjistit, co mi zabere na zklidnění. Léčba, to už je zase něco jiného... S tím je dobré si čas na doktora udělat.
Janka
Dcera měla ekzém,koupala jsem jí v odvaru z vloček.Uvařit vločky přecedit dát do koupele a neutírat.Jen lehce osušit.Pak jsem ji mazala přírodnímkrémem A_Derma a pomohlo to
Všeobecně se radí, kdo trpí jakýmkoli exzémem měl by také do svého jídelníčku hodně zařazovat ovesné vločky na všemožné způsoby..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.