Nejste přihlášen/a.
Jak se ovládá nastavení sedadla v Pendolinu (2.tř.). Vpravo dole je taková malá páčka, ale ani po zatažení za ní mi nešla opěrka hlavy zvednout.
Když budeš průvodčí ty, řekneš mi ať se zeptám v nějaké internetové poradně . Tvoje rada je opravdu "za všechny peníze".
Tak vám dík za rady, průvodčí prošel hned po vyjetí (to jsem to ještě neřešil) ze zastávky a pak už sem ho neviděl. Zas tak nutně to vědět nepotřebuju, abych běhal hodinu po vlaku a sháněl ho.
Já Pendolinem občas jezdím a pokud si to nepletu s jiným typem vozu, tak po zatažení bílé páčky dole vlastní vahou vysunete podsedák dopředu a tím se vyklopí celé sedadlo dopředu a dostane se do mírně ležaté polohy.
Jinak souhlas s ostatními, pokud to bylo pro vás tak důležité a průvodčí nikde v dohledu, tak jste se mohl vydat ho hledat, on se nikde neschovává, bude jen v jiném vagónu. V Pendolinu bývají navíc i stevardi, kteří prodávají občerstvení, je tam jídelní vůz. Také jste mohl mít poškozené sedadlo, průvodčí by vás pak mohl přesadit jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.