Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych poradit. Se spolubydlící, kterou jsem sám dovedl na byt a dva roky ji teď zpracovával, jsme skončili párkrát v posteli ( její poporvé ). Naneštěstí mi včera napsala, že už jako ne, že se bez toho všeho obejde. Poslední dobou jsme k sobě měli fakt blízko, stále si psali, mazlili se, no všechno až na pusy.
Před týdnem prý byla na rande a od té doby mě na všechno kolem sexu, masáží apod odpálkuje. Sice se o jiných věcech, třeba o škole, bavíme úplně normálně, ale já mám pocity jako při rozchodu.
Proto jsem tady pro radu, jak se s tím vypořádat a snést se s ní na bytě? Můžu si za to i sám, když jsem porušoval pravidla kamarádství s výhodami a trochu se do ní zabouchl. Každopádně za ten stres ona opravdu nestojí a já tu stejně tak blbnu.
Díky
Tak si našla nového kamaráda, se kterým bude chodit a ten vztah bude vážnější, ne jenom kamarádství s výhodami.
Nelze sedět na dvou židlích, takže jí nedávejte nějakou vinu, zachovala se správně, když už nechce žádné intimnosti. Fungovat jako spolubydlící, spolužáci ano. Je to Váš problém, že jste ucítil víc, než jste plánoval. Takže musíte počkat, až to přestane a zatím se věnovat svým zálibám a škole. Za nějaký čas si najdete někoho jiného. Snad to dokážete, ne? Víte to, neměl jste si zvykat, hlavě ale neporučíte /zamilovanost/ říkejte si, jsou to jenom hormony v hlavě a jak píšete, je to moc čerstvé, když je to týden. I když už jste sem psal prý dříve v 6. měsíci?
-------------------
Takže příště nechtějte být světový, že chcete pouze kamarádství s výhodami. S láskou, sexem se nežertuje, ne každý dokáže být nad věcí, jste toho příkladem. Buďte zodpovědný sám k sobě, ale i k tomu druhému. Myslím, že to od Vás nebylo fér, připravit nezkušenou o panenství. To bylo podlé. A dívka jedná zodpovědně.
Podle všeho co píšete, váš vztah nějak moc neznamenal. A jestli si ona našla někoho, tak by asi nebylo normální, aby vás neodpálkovala, co se týče sexu nebo masáží. Určitě jste inteligentní a chápete, že ona se k vám takto chová, takže se s tím musíte rozumně vypořádat. Buď fungovat jako kamarádi a brát to tak, že vy jste byl vlastně strůjcem změny vašeho kamardství a nebo jeden z vás odejde /je-li to byt v pronajatý/. A je pravda, že si za to můžete sám. Ona vám nestojí za ten stres, ale vy jí také ne. Asi tak je to.
Pravda, díky. Já právě nechci z bytu určitě a ona jako spolubydlící bordel nedělá a dává mi informace ze školy, které já minu.
Jen to prostě něják potřebuju teď překousnout. Ona ještě 2 dny zpět psala, že jí mám co vynahrazovat. ( byl jsem v zahraničí a neměl internet skoro, tak jsem jí moc nepsal ) a hned den na to napsala, že už nic nepotřebuje. Takže kdo ví, jak to vlastně je.
Tak já bych řekl, že to může mít ještě zajímavé pokračování. Byla na jednom rande, očividně ji to s tebou baví,ale ted nechce být provinilá. Druhé rande ji třeba nevyjde a už budete zase vesele spolu dovádět. Nebo bycs ji mohl říct, že bys chtěl vztah...
kamaradstvi s vyhodami konci tim, kdy si protejsek najde partnera/partnerku
V případě, že je podpantoflák. Jinak v rámci možností spíše NE!
Podpantofláctví je, když manželka chlapa nepustí nikam s kamarády. Pokud se nebavíme o hospodě, ale v rámci koníčků a hobby, tak normální žena svého muže s kamarádem či kamarády pustí, aby se bavil a trávil volný čas (třeba ryby, stavba domu a jiné opravy, atd...).
Jsou i chlapi, kteří se své manželky musí ptát, zda můžou na záchod, ale to už jsou extrémy.
Pokud chlap trávil volný čas s kamarády na rybách a přišlo manželství a kamarád naráz se vymlouvá a na ryby nemůže a tohle a tamto, tak co to je, když né podpantofláctví (silně submisivní jedinec)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.