Nejste přihlášen/a.
Víte, že nevím, jak moc měl nebo má toto místo zarostlé můj otec, brácha, manžel, syn. A s těmi jsem žila celá desetiletí. Pro mne to je nepodstatné. Jestli Vás to trápí, tak budete muset chodit hladce oholen. Jinak budete mít bradku se spodní mezerou, což bude vnímat taky málokdo. On každý má něco. Jsme jedineční...
Na tvářích mám vousy zrzavé a na bradě a podbradí šedivé.To je mi teprve něco přes padesát.Víte jak to vypadá blbě? A stejně to neřeším.Okolí si zvzklo a je mi to jedno. A vousy nerostou všude Jen tam kde mají ,,kořenový,, základ.Ale tímto bych se určitě netrápil.Ale řešení tu jsou - chodit dohladka / nechat narůst a ,,přehazovačka jak na vlasech / nechat nastřelit s nejistým výsledkem / kašlat na to a nechat to být...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.