Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ustupovala německa vojska?

Od: skyrim* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde na Karlovarsku ustupovala německa armáda za druhé světové války v blízkosti Chebu? atd děkuju mockrát. Ustupové cesty

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

No,asi tak - jsou chlapi,kteří se o to zajímají,roky studují,hledají informace,sdružují se na forech. Nemyslím si,že tito se jen tak podělí o svá naleziště s někým,kdo si jen tak koupil detektor a chce hned něco vykopat. Jako byste po houbaři chtěl,ať Vás pošle na svá místa. Mám tady Dějiny druhé světové války,je toho dvanáct dílů po třech stech stránkách. Vřele doporučuji,těžce nezáživné čtení,ale spousta informací,včetně map. Mmchdm,díky těmto knihám jsem našel zřícený liberator,zbytky, a také sten mk II. Bez detektoru.:-D Hodně štěstí.

Ale tazatel to potřebuje rychle a stručně a ne to sáhodlouze studovat, škola začíná *smich*

berger*

Njn. Zdá se mi,že už se jednou na něco podobného ptal... Mě nebavilo něco najít,mě bavilo hledat. Nález potěšil...:-D

mnd®

Škoda,že tu není bulik...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]