Ahoj. Už asi třetí měsíc smrkám krev. Víceméně aktivně maximálně s absencí 1-2 dny. Rýmu nemám vůbec a když byla v minulosti neměl jsem žádné problémy ani se mi nijak sama od sebe nespouštěla. Co se týče množství tak bych řekl zanedbatelné ale poslední den toho bylo dost. Tak nevím jestli se to třeba nezhoršuje Nebo to nejsou nějaké příznaky. K doktorce se mi moc nechce stěhuji se tak nemám čas. Děkuji za názory
Může se jednat o poruchu srážlivosti krve, vysoký tlak a jak píše babkazov i o vážnou nemoc. Být vámi bych to nepodceňovala a návštěvu lékaře neodkládala. Stěhování není důvod k výmluvám. Jde o vaše zdraví!
Šla bych k lékaři, podle vyšetření se ukáže, co to je. Radši tam jít, než aby to bylo něco vážného.
smule*
Zítra se stěhuji, v úterý nastupuji do nové práce a obvodní budu mít půl republiky daleko a k tomu nepotřebuju hned trapčit v nové práci ale děkuji za názor
Může to být všechno, třeba jenom "infekce", ale i další vážnější nemoci. Může to vést až k anemii. Větší ztráta krve, může vést až k omdlevani, a poté i ke smrti. Zvlášť pokud krvacite dlouho, Vaše tělo musí být vycerpane. Ulevilo bych mu..
Pokud vyloučíme závazná onemocnění, pak se může jednat o alergii na Vit c, mívala jsem občasné krvácení z nosu, v souvislosti s vyšším přísunem Vit C. Nebo je to cévní problém, pak je třeba ve zvýšené míře dodat rutin. Zpevňuje cévy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.