Nejste přihlášen/a.
Recenze se mně nepodařilo najít, zkušenosti nemám, pouze na Fb na jejich stránce si někteří stěžují na kvalitu, pokud jste na Fb, přečtěte si hodnocení facebook.com/...
Zde jsou fotky nekvalitních roušek, které přišly lidem z Fb... já bych nekoupila.
Asi jsem se zeptala špatně, je spousta webů, které nabízejí roušky, ale pak je nedostanete nebo se čeká měsíc, mým dotazem jsem myslela, zda je vhodné si zde objednat ty kvalitnější.
Ne, v prvotním zmatku jsem zakoupila v lékárně jednorázovky 3kč/ks celkem 5O ks a s těmi vystačím mnoho let, použila jsem pouzue 2 a manžel rovněž. je tu obchod kde dnes mají šité a kvalitní za 20 kč a dětské s obrázkem za 35, dětské moc hezké, neodolala jsem a 6 ks koupila v nučkám.U vstupu do nemocnic jsou stále k dispozici, nemám potřebu objednávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.