Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám takový dotaz. Je moudré zanechávat adresu svého bydliště, někomu kdo ode mne kupuje věc (přes internetový bazar), kterou si vyzvedne autem? Chci také dodat, že jsem kupujícímu napsal i své tel. číslo.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
No a když mu nedáte adresu, tak jak si to vyzvedne autem? Ledaže byste se s ním předem dohodl na nějakém místě mimo Váš dům a tam to osobně předal. Mám takový pocit, že už jsme asi všichni nějak přestrašení ze všeho. Ale chápu Vás, protože také nědávám svou adresu ráda. Být Vámi a jestli to jde, tak bych se pro klid duše dohodla na tom, že by předání proběhlo někde jinde.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]