Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kastrace má výhody?

Od: smule* odpovědí: 18 změna:
Ahoj, má kastrace nějaké výhody? Na googlu toho moc není a nevím u jakého doktora bych se dozvěděl více.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Výhoda pro ostatní, že nebudete svoje geny dál šířit.

smule*
hodnocení

To vím ani to nemusel říkat google něco jiného?

hodnocení

3x

Zklidnění. Budete bez potřeby pářit se,

nebude mít takové nutkání bojovat s každým a se vším. Nebude mít tak výraznou potřebu značkovat si své teritorium.

Kastrovaní muži se také často stávají poslušnější, přítulnější, vstřícnější.

Zdravotní aspekt. Muži po kastraci mají menší riziko vzniku některých zdravotních problémů. Nemůže dojít k rakovině varlat, problémy s prostatou jsou méně časté.

smule*
hodnocení

Myslíte že záleží i na věku jedince nebo to je vždy stejné?

hodnocení

3x

Já bych v tom žádné výhody neviděl, je to proti přírodě. Pokud tedy nejsi deviant.

smule*
hodnocení

Ne, nejsem. A ano dočetl jsem se že to je pro devianty jedno řešení. Děkuji

hodnocení

1x
Můžeš zpívat ve sboru sopránové party.
smule*
hodnocení

Ach ano ale, myslel jsem tělesné nebo psychické výhody. Zpěv je dohledatelný

itguru*
hodnocení

1x

Kocour neznačkuje doma a venku neoplodní každou kočku.

hodnocení

0x
Výhody má doktor!
smule*
hodnocení

Jak to myslíte?

gordon
hodnocení

0x

po kastraci se z chlapa stane napul zenska

prijdes proste o vyhody, ktere ti prinasi testosteron v tele

nekteri popisuji stavy jako zvysena uzkostlivost, deprese,emoce na houpacce, "mozek v mlze", no a zadne libido

tak ten problem nekteri resi TRT -- testosteron replacement therapy -- pichani si testosteronu

gordon

kastrace nema ani tak vyhody pro cloveka jako spis pro spolecnost. Je to brutalizace jedince...hodna jen nejhorsich pripadu nebo otroku (eunuchove v starovekem Egypte)...si myslim ja

to ti prijde zivot s koulema tak spatnej, ze si je chces nechat uriznout? Docela by me ten tvuj dobrovolnej duvod zajimal.

smule*
hodnocení

"Výhody" to jsou opravdu v uvozovkách, přál bych si být nestranný pocitově a nebýt ovlivňován tím dole. Je to spíše přítěží...

gordon

nestyd se a rozved to,...z tech vet nic nerozumim,...prijdou mi jako slaby duvod...napis ten pravej

smule*
hodnocení

Dej na sebe nějaký fake kontakt a klidně to rozepisu :))

hodnocení

0x

U psa více feny více chrání před záněty pohlavních orgánů a u psa před prostatou. A pes se opravdu zklidním dlouho jsem váhala, ale ti,co mi to pro mého ertomana radili, měli pravdu.

liska5
hodnocení

0x

Jestli Vám jde o neplodnost, poradte se s urologem. To není žádný drastický zákrok. O varlata nepříjdete, takže chlap budete dál v plné síle. Žena to nepozná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]