Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapkanadeje mne zase blokuje a dokonce v Diskusi !

Od: bulik* odpovědí: 5 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 25. 08. 2020 12:59:36
Fakt nepruďte! Nesmyslných dotazů, komentářů, diskuzí.. jste zde předvedl již dost!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

2x
Ona i ta diskuze by měla mít nějakou úroveň a smysl. A nežalujte;) M.

hodnocení

0x

Bulíku, je vidět, že se nuddíte opravdu moc. Nechci říkat, že se nudíte jak pes. Ale fakt, je to tak. Ty vaše otázky jsou ani ne úsměvné, ale podivné a vaše reakce také. Chvilku se rozhlížejte a zjišťujte, o čem tato poradna je. Jestli o to vůbec stojíte. *mir*Krásný den z Ostravy přeje babka

hodnocení

0x

Výdy, když se mi něco mimořádného nebo nepříjemného stane, zamyslím se nad sebou, jestli to není moje vina. A téměř vždy přijdu na to, že je vina ve mně.

Zkuste to taky.

hodnocení

0x

Je otřesné, jak zasíráte poradnu! Buďte rád, že jen uzavře dotaz, jste zralý na ban.

hm*
hodnocení

0x

Kapkanadeje má na tebe spadeno! :-D

Na jednu stranu je fakt, že dvě myčky považuju taky za pořádnou blbost, jako spousta ostatních, na druhou stranu to bylo ve volné diskusi a tam to mohla nechat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]