Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadím vám, poraďte, mám sem přestat psát?

Od: bulik* odpovědí: 4 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 24. 08. 2020 18:10:25
Přestaňte zahlcovat poradnu nesmyslnými dotazy, díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Že by nás tu potkalo takové štěstí?
Není možná.

hodnocení

0x

Není to bez důvodu a Vy to dobře víte. Nechápu zákoutí Vaší zvláštní psychiky, zejména nevím, co Vá pudí neustále k pokládání podivných dotazů, které jsou mnohdy zcela o ničem.

Pokud hodláte přestat - výborně, gratuluji k prozření *palec2*

Nicméně - mě nevadíte, mám jakýsi vnitřní firewall k filtrování pitomostí ...

hodnocení

0x

Ale "bulik", určitě nikomu nevadíte. Jenom máte někdy divné otázky. ;) Člověk někdy neví, jestli to myslíte vážně, nebo jestli si děláte srandu. Já jsem Vás právě začala trochu sledovat a když odpovídáte na otázky jiných lidí, tak odpovídáte rozumně. Ale někdy do Vás něco "vjede" a chcete se asi jenom hádat. Tak klídek, nic se neděje. Teda tak to vidím já. *placni*

bulik*
hodnocení

Tomu, kdo mne osočuje, se nic nestane a mne mažou a banujou !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]