Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na 3 denní výlet jižní Čechy 26.8. 28.8

Od: kajbicka odpovědí: 7 změna:
Zdravíčko, konečně se nám s přítelkyní sešly 3 volné dny a chtěli by jsme něco podniknout. Nejlépe na 3 dny teď od 26.8. - 28.8. A jednalo by se o Jižní Čechy, aby jsme nemuseli jezdit nějak daleko. Nemáte někdo nějaké rady a typy, případně zkušenosti, kam a co navštívit? Případně kde přespat za nějaké rozumné peníze? Popojizdeni autem nám nedělá problém.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím. Nevím přesně, o co máte zájem. Určitě nevynechat Hlubokou. Zámek Orlík je také pěkný. Chalupská slať je krásné rašeliniště. Mnoho rybníků vybízí samozřejmě také k návštěvě. Čertova stěna je úchvatná přírodní rezervace. Z Landštejna v České Kanadě sice už moc nezbylo,je to zřícenina,ale má své kouzlo. Na Vlkově jsou Váté písky(taková malinká Łeba *smich*), Chýnovská jeskyně též není obrovská, zato je v ní k vidění mnoho barevných útvarů. Zajímavé je také muzeum čokolády a marcipánu v Táboře. Zavítat můžete i na hrad Kámen. Moc krásné ubytování je U Tří hrušek v Českých Budějovicích.

liska5
hodnocení

1x

Já ráda po zajímavých městech. Č. Krumlov, Hlubokou a Lipno bych asi vynechala, že tam bude moc lidí. Dala bych nejspíš Tábor a Třeboň a vše zajímavé v okolí. Možná i ten Jindřichův Hradec. Ve všech třech je historické jádro, velké rybníky kolem...

Na Lipne je lidí až hrůza. Hluboká prý v pohodě, hlásili příbuzní.
liska5

To je těžké, když nevíte, co je zajímá a zda rádi choděj po památkách a kolik chtějí ujít.. Člověk by je hnal na Stádlecký most, na Klokoty, do Chýnova do jeskyně, ke Schwarzenberské hrobce...Ono je dobré, když je auto, shánět nocleh někde mezi v něčem menším. Veselí nad Lužnicí ap.

Máte pravdu. Koukala jsem,že založili novou otázku s tématem okolo Orlíku. Tak lokaci už mají zřejmě vybranou *slunce*
liska5

Na Orlík jsem odpovídala. Ani jsem nepostřehla, že je to tentýž tazatel.

jabraka*
hodnocení

0x

Právě mi skočila do E-mailu nabídka: skrz.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]