Nejste přihlášen/a.
Většinou je to na nich napsané, ale fakt to není vůbec dobré. To teda raději vůbec nic. Jednou jsem se spletla a omylem jsem si koupila camembert nízkotučný. Vyhodila jsem ho celý, nedalo se to jíst, bylo to jako nějaká divná guma. To už je opravdu lepší jíst ty čerstvé sýry, co jsou jako tvaroh. Cottage a podobné. Ale to je můj názor a nemusí být pro Vás relevantní, protože já miluji opravdové sýry. Tvrdé i zrající, ale ne ty odtučněné náhražky. A netloustnu po nich, protože k nim nikdy nejím pečivo.
Vy máte být ráda za jakékoliv postřehy ohledně sýrů, na které se ptáte a zatím se tady navážíte do člověka, který se zdarma ve svém volném čase snaží poradit. Prostě lidé se Vám nějak vyjádří a Vy si vyberete.
Přitom sama dáte minimum informací, třeba proč tu nízkotučnost považujete za prioritu.
Anorexia, nevím co Vás naštvalo. Ale to je fuk. Jenom bych Vás chtěla upozornit, že šedesátileté mohou a mnohdy i mají hezčí postavu, než ty dvacetileté. A pak, vždyť to je snadné najít si mezi sýry ten, který bude chutnat Vám a nevím proč se teda ptáte, když je Vám jedno co komu chutná a jak to chutná. A promiňte, ale ani ve snu by mne nepadlo, že nevíte co znamená například 45% tuku v sušině, nebo 20% tuku v sušině. Tak ten co má 45% je o 25% tučnější než ten, co má 20%. To jsem si teda myslela, že tohle jako 18 letá dívka, byste už mohla vědět. Proto jsem psala o chuti. Ale některým lidem se radí těžko a asi mezi ně budete patřit.
A co čekáte od holky, který se v 18 na internetové poradně ptá na obsah tuku, který je uveden na každém výrobku...kde není rozum, tam musí nastoupit alespoň pěkná postavička...bohužel.
Zdravím.Přesně jak je tu psáno 18 letá...nevychovn***.Co lze čekat.
Založí vlákno obyčejný dotaz slovo třeba "dobrý den" nebo "děkuji" chybí.
A když jí někdo odpoví tak jí ještě vynadá...
Nedávno jsem slyšel rozhovor tří podobných 18 letých slečen a to byla síla.Zednící na stavbě proti nim mluví slušně.
suzymon ale ty 60leté s postavou lepší než 20letá se tak prostě narodily a postavu měly krásnou i ve 20 a jenom to pokračuje. Samozřejmě cvičit, nebýt tlustá atd., ale ještě jsem nenašla cvik, kterým si vycvičím z postavy bez pasu postavu přesýpacích hodin, ani cvik, kterým si prodloužím nohy o 10cm. Nejsem tlustá a nikdy jsem nebyla, přesto pas jsem neměla ani ve 20 při váze 49kg.
Pb, také mám takovou kamarádku. Je štíhlá, úzké boky ale nemá pas, má tu chlapeckou postavu. To je dáno opravdu geneticky. Ale ty špeky, to už je jiná kapitola a je to opravdu o jídle. Já jsem začala trochu přibírat až po pětašedesátem roce a jakmile jsem si toho všimla, tak jsem se začala hlídat, což jsem předtím vůbec nemusela. Po pětašedesáti vysadí funkci nějaké hormony a už je to trochu složitější. Ale jde to. Já jsem na "holku" dost vysoká, 175cm a vždycky jsem vážila maximálně 58 kilo, no a teď, ve dvaasedmdesáti jsem se dostala až na 65 - 67 kilo. Houpe se mi to. V létě méně, víc pohybu a v zimě těch 67, protože nelítám po zahradě. Ale vím zcela jistě, že bych v zimě klidně mohla přibrat i víc, protože mne někdy chytne mlsná, ale já se nedám, protože si nedovedu představit, jak bych se pak pohybovala, kdybych musela vláčet nějaká kila navíc. Tomu se divím při pohledu na ty tlusté slečny a paní nejvíc. To musí být docela těžký život, některé si nemohou přece ani udělat manikůru na vlastních nohách, protože se k chodidlům přes to břicho nemůžou dostat. A to nemluvím o zdravotních problémech.
Zakladatelko, jestli jste anorekticka, pak byste měla řešit stravu s psychologem.A vážně myslím , dle reakci na tuk , že ano. Vám nejde o to, abyste si pochutnala, jen o to, abyste netloustla.To je dost špatně.Nizkotucne sýry obsahují sice min tuku, než sýry ostatní , jenže tuk je pojivo, tzn. že v nizkotucnych sýrech je chemie a voda a kdo ví co.V jogurtech je místo tuku škrob, který výrobek zahustí.Pro zdraví je ale lepší trocha tuku, oproti chemickému koktejlu.Takze zároveň poskozujete zdraví víc, než kdybyste si dala tučnější výrobek, teď mám na mysli plátkové sýry.Pokud se bavíme o čerstvých sýrech tak jak bylo řečeno a vyjmenováno nademnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.