Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pouzdro na mobil

Od: babajaga® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

hledali jsme v domácnosti mobil, asi 2 měsíce. Obviňovali jsme se navzájem. Dovolat se na něj už nešlo. Po 2 měsících děda natíral střechu od garáže gumoasfaltem a milý mobil tam nahoře našel. Jak pracoval na střeše před časem, zapomněl ho tam. *smich* Promočený deštěm, k nepotřebě. Koupili jsme si tedy nový.

Je to prý novinka letošního srpna - XIAOMI REDMI 9A. Vše by bylo v pořádku, ale mrzí mě jedna věc. Když dají na náš trh novinku, měli by automaticky přidat hned i příslušenství. Což není. Sháním na tento telefon pouzdro. Všude říkají - je to novinka, přijdou za 14 dní, za 3 neděle, za měsíc...Obepsala jsem asi 5 shopů s příslušenstvím pro mobily - a nic. Potřebovala bych poradit, kam se obrátit.

Našla jsem nakonec jeden typ na Heurece, ale úplně obyčejný, hladký, nic hezkého. Černý, červený, tmavěmodrý. Chtěla bych nějaký elegantnější. Ale pokud neseženu, asi mi nic jiného nezbyde.

Nevíte, prosím, kde bych sehnala pěkné knížkové pozdro na mobil XR 9A? Děkuji - Jaga.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Také doporučuji Aliexpress. Přišlo mi objednané pouzdro a stálo 35,- i s poštovným. Jen je potřeba zvolit správně přesný typ. aby seděly výřezy. A taky to chvilku trvá. Mě přišlo 17. den od objednání.

hodnocení

3x
Taky jedině aliexpress. Na obaly a ochranná sklíčka nikam jinam ani nekoukám.
Jen na okraj.. Xiaomi většinou do krabičky schovává základní silikonový obal. Přepážka mezi mobilem a nabíječkou v krabičce bývá dutá a v ní bývá obal. Ale třeba začali šetřit a na nových už to nemáte.
hodnocení

Ne, nebylo tam nic.

hodnocení

2x

Záleží čemu říkáš elegantní. Každý má jiný pohled. Pro mě, je elegantní jednoduchý, nevýstřední. Třeba zde. Žádný strakatý jak od kolotoče.

hodnocení

Souhlasím Feraxi. Také mám ráda spíš jednodušší věci. Ale špatně jste mě pochopil. Nemyslím pestrobarevné, plné kytek či zvířátek. Viděla jsem jednobarevná pouzdra s vyraženým vzorem. Jenom třeba květina a malý motýl. Jedna barva. Bylo to ovšem na jiný typ mobilu. Něco podobného bych si představovala, aby to pouzdro nebylo jen tak fádní. Jaga.

Viděl jsem něco také nedávno na portálu Wish.com. Tam ale potřebuješ tuším registraci. Mě to naskakuje už automaticky, tak ani nevím, jestli to stačí přes Facebook. Některé věci jsou zde zdarma, platí se často jen poštovné, které je pár korun.

jerrysek*
hodnocení

2x
hodnocení

Jerrysku, máme podobný vkus. Ano, pouzdra trochu zdobená, ale žádná divočina a plno barev. Vaše návrhy se mi líbí. Hned ten 1. typ bych brala v té blankytně modré barvě. Ale nevím, jak na to, tak jenom koukám...*co*

Než se podobná nabídka dostane k nám, abych si ji mohla koupit v běžném obchodě, bude to už několík let vyběhlý typ. A tak je to se vším. Jaga.

jerrysek*
Napište mi do zprávy adresu, ráda Vám ho objednám. ;)
Jen jak už tu někdo předeslal, je to z Číny a chvíli to trvá, než to sem dorazí.

hodnocení

0x

Hned jsem si myslela, že Jaga neobjedná na AliExpress. Já jsem našla podobný tady, ale prodraží se jí to dost, protože oni ho sice také mají z Číny za pár korun, ale dají si na to marži. Jenomže co se dá dělat. mall.cz/...

priklad11*

Dají si zlodějskou marži. Kdysi jsem koupil Flopy na Note 5. Pevná vanička hned popraskala. Přikoupil jsem novou. Nyní objednal Flopy 8T a hned přiobjednat vaničku. Jenže už je ve Flopy pružná vanička takže hola vanička zbývá.

priklad11*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]