Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fungue to tak jak je to v reklamě

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

fungue to tak jak je to v reklamě a nebo je to zase jeden z mnoha podvodů?

purpleduck.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

5x

Snad nesedneš Slovinskýmu šmejdovi na lep? Tenhle bazmek, co prodává bez jakýchkoli záruk za 529 Kč je totiž původně z Ali-Express za cca 3 dolary. A to to u Číňanů v případě, že to nefunguje jak slibovali, můžeš napadnout a než by si daný obchodník nechal snížit rating, nejspíš ti raději vrátí peníze. A takhle to má ten purpleduck se vším zbožím - vše je z Aliexpresu nejméně 10x předražené.

aliexpress.com/...

hodnocení

1x

Počkej, jsi tak naivní, nebo to myslíš vážně? To video jak tam spravuje prasklé sklo je k popukání a fotky before/after kompletně roztřískaného mobilu a po opravě křišťálově čistého displeje jsou úplná totálka... *haha*

Nejlepší jsou reklamační podmínky:

V případě, že výrobek nesplnil vaše očekávání, můžete ho do 14 dnů od převzetí bez důvodu vrátit. Nepoškozené zboží v původním obalu pošlete na adresu společnosti ARBZ d.o.o.

hodnocení

Já jsem tomu hned nevěřil.

I když záruku jsem hned nečetl.

Copak je možné lepidlo nebo jak to nazývají když to nesplní očekávání vrátit neporušené. To je přece nemožné.

Slavo: No právě ...

hodnocení

0x

Navíc d.o.o je jako naše s.r.o. , ale ve Slovinsku. Teď jsem si toho všiml.

hodnocení

0x

A je to tady, ještě že se toho nedožila paní Zázvorková.

...a skláři nebudou mít co žrát! *smich*

hodnocení

0x
Nejúsměvnější na té reklamě je ten mobil(berme jako že to hypoteticky funguje). Místo výměny ochranného skla za 30kč si koupíš superhypernano repair za pětikilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]