Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci si teďka vyřídit kartu Lítačku. No a nevím, zda stačí, že příjdu do toho Škodova paláce a oni mi tu kartu vyhotoví nebo si tam musím vytvořit rezervaci? karta.litacka.cz/...
Lítačku jsem vyřizovala několikrát (nejenom svojí, ale i dětí) a nikdy jsem si rezervaci nedělala. ale je pravda, že jednou jsem poměrně dlouho čekala, stihla jsem si mezitím odskočit do Máje (tuším tam měli tabuli s odhadem času, jinak bych si neodběhla). jestli je možná rezervace (nikdy jsem to nezjišťovala), tak by možná stála za to. jinak bych si vzala knížku a riskla to
ke kupónům. dá se koupit přes net, určitě to má i aplikaci (lítačku je možné mít jenom v mobilu, bez plastové kartičky). zaregistrujete si tam svoji lítačku, a potom si kupóny už jenom dokupujete přes net, samy se na kartu načtou.
teď jsem koukala, že na těch stránkách je odkaz i na frontu zákazníků u lítačky, teď tedy mají zavřeno, ale jinak by se podle ní třeba dalo odhadnout, jestli je vhodná doba si tam zaskočit.
Jo, pokud chceš vyřídit osobně, udělej si rezervaci. Bude to stát nějaký peníze, protože je to expresní vydání.
Proč si o ni nepožádáš online, bude to stát 50 korun a přijde ti do týdne domů poštou. pidlitacka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.