Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si zařídit kartu Lítačku?

Od: sell odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

chci si teďka vyřídit kartu Lítačku. No a nevím, zda stačí, že příjdu do toho Škodova paláce a oni mi tu kartu vyhotoví nebo si tam musím vytvořit rezervaci? karta.litacka.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

3x

Vše lze zařídit online, dokonce jen přes mobilní aplikaci, nikam není třeba chodit, fotka selfie, kupony dtto. Aplikace je PID Litacka.

hodnocení

2x

Lítačku jsem vyřizovala několikrát (nejenom svojí, ale i dětí) a nikdy jsem si rezervaci nedělala. ale je pravda, že jednou jsem poměrně dlouho čekala, stihla jsem si mezitím odskočit do Máje *nevi* (tuším tam měli tabuli s odhadem času, jinak bych si neodběhla). jestli je možná rezervace (nikdy jsem to nezjišťovala), tak by možná stála za to. jinak bych si vzala knížku a riskla to :)

ke kupónům. dá se koupit přes net, určitě to má i aplikaci (lítačku je možné mít jenom v mobilu, bez plastové kartičky). zaregistrujete si tam svoji lítačku, a potom si kupóny už jenom dokupujete přes net, samy se na kartu načtou.

pidlitacka.cz/...

teď jsem koukala, že na těch stránkách je odkaz i na frontu zákazníků u lítačky, teď tedy mají zavřeno, ale jinak by se podle ní třeba dalo odhadnout, jestli je vhodná doba si tam zaskočit.

sell
hodnocení

A pořizovala jste tu kartu Lítačku ve Škodově paláci?

etana*
hodnocení

2x

A nedokážu si odpustit poznámku, že název Lítačka je zrůdnost z dílny slovenské náplavy Krndy, pro skutečné Pražáky je hanba tento název používat. Podstatně slušnější je název Tramvajenka, když už.

itguru*
hodnocení

1x

Jo, pokud chceš vyřídit osobně, udělej si rezervaci. Bude to stát nějaký peníze, protože je to expresní vydání.

Proč si o ni nepožádáš online, bude to stát 50 korun a přijde ti do týdne domů poštou. pidlitacka.cz/...

sell
hodnocení

A když pak budu potřebovat kupón, tak jak to mám udělat? Jet do Prahy (zítra tam náhodou jedu, ale víckrát tam jet nemůžu)?

hodnocení

0x

ano, vždycky tam. je to tuším jediné místo, kde ji udělají na počkání, jinde jenom přijímají žádosti.

to je tedy k otázce, zda jsem Lítačku nechávala dělat ve Škodově paláci. nějak jsem odpověď špatně vložila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]