Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit mletý bobkový list v běžné obchodní síti?

Od: tebi odpovědí: 9 změna:

Já ho neviděla nikdy a nikde, a vy? Objednat ho mohu, ale proč platit poštovné...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můžete si ho lehce nadrtit sama. Já to dělám běžně, když si připravuji kořenící směsi. Stačí mít smoothie mixer. V tom umelu všechno i sezamové semínka na pastu, když si dělám domácí tahini.

22.08.20 18:23
hodnocení

0x

Mletý?

hodnocení

0x

U nás je prodejna Makroveget, tam by to mohli mít.

tebi
hodnocení

Jsem z Ostravy.

tebi
hodnocení

Já bych ráda mletý, chci ho použít jako masku na vlasy. Nicméně objednávat ho nebudu. Uvidíme, třeba se mi ho v mlýnku na kafe podaří umletet na prášek...

Cutter-blender z kuchyňského robota poslouží určitě lip než kafemlejnek. Teda pokud mlýnkem na kafe nemyslíš tříštivý mlýnek.

Mám naprosto stejný názor jako "totak". A pak, jestli budete kupovat ty malé pytlíčky celého listu, co jsou běžně v normálních obchodech k dostání, tak se Vám to sakra prodraží, než si namelete takové množství, aby to na vlasovou masku stačilo. A jednou to nemá smysl, ta vlasová kůra by se měla opakovat, aby to mělo nějaký účinek. A navíc jsem četla, že se na vlasy dělají také odvary, ale z celého listu, ne z mletého. Ale nevím, co máte za recept Vy. V každém případě na takovéto upotřebení je lepší objednat si kilo a máte to na delší dobu. Já si po kilech objednávám i normálně pro kuchyňské upotřebení. Bobkový list se nekazí a kilo mám na dva roky. A teď jsem se koukala tam kde já nakupuji a mají mletý bobkový list kilo za 104 korun.

sametka
hodnocení

0x

Já ho koupila v běžném obchodě bez problémů.

tebi
hodnocení

Pokud jsou to potraviny jinde jak v Ostravě, tak mám smůlu. Stačí , když napíšete název obchodu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]