Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujcka v 18?!

Od: zadluzen odpovědí: 4 změna:
Dobry den, myslite ze mi pujci 300 000 pokud mam vyplatu 30 000 tisic mesicne? Jsem mlady a nemel sem jeste zadnou pujcku, Tak nevim :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Někdo ti půjčí určitě. Problém je, že to bude vždycky výhodné pouze pro toho kdo půjčuje.

Tento dotaz musíš směrovat na banku, u které máš účet s nějakou rozumnou historií.

Pokud ti banka nepůjčí, tak zatím nemá důvěru v to, že peníze splatíš. To je takhle brzo celkém normální obava. Pak můžeš zkusit požádat o menší částkum, která nebude pro banku tak velkým rizikem.

Pokud se obrátíš na nebankovní instituce, tak se o tom napřed poraď s někým starším. A promysli si, jestli není nějaká šance si půjčit peníze v rámci rodiny. S rodinou se dá domluvit, pokud se budeš snažit a splácet.

S bankou se dá taky domluvit, ale už to není tak jednoduché. A s nebankovními společnostmi se domluvit nedá. Při nesplácení začnou počítat pokudy a úroky a dostanou tě do pasti, ze které se bez cizí pomoci (svépomocí) těžko dostává.

A ještě si promysli účel, na který si chceš peníze půjčit.

hodnocení

4x

Solidní banka Vám bez solidní záruky půjčí těžko (ale zkusit to můžete). Nebankovní lichvář Vám půjčí rád, ale počítejte s tím, že mu nakonec zaplatíte třeba i dvojnásobek půjčené částky. Při Vašem jakémkoliv zaváhání při splácení se dostaví neskutečné problémy, ze kterých se možná nikdy nedostanete.

hodnocení

2x
Já jsem taky ještě neměl žádnou půjčku a prý už jsem starý :)

janh*
hodnocení

0x
Když splníš jejich několik podmínek,tak ano.
Smlouva na dobu neurčitou a žádné jiné velké dluhy...
Ale není výhodnější 5 let počkat a naspořit na stavebku...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]