Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silikonová nebo PANNA z TPE

Od: dusekkovac® odpovědí: 5 změna:

Má někdo zkušenost s PANNOU ze SILIKONU nebo z TPE? je to poměrně drahá záležitost a proto shánim informace.

Je prý na omak k nerozeznání od lidské kůže.

Díky předem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Nejsem kluk ale v rukách jsem měla obě. Je důležité si uvědomit, na co ji chcete a co od ní očekáváte. TPE mi přijde na omak mnohem lepší,příjemnější. A také se skvěle tvaruje a drží polohu, můžete ji dle libosti ňahňat zadek a prsa,pekne se houpou,pocit fakt skoro jak u opravdické holky. A také je teploučká, narozdíl od silikonové.Je prostě taková fajně elastická. Ovšem tento bod je zároveň i bolest TPE- jak je reálná,tak má porovatou kůži. Hůře se čistí než silikonová a je náchylnější.Snadneji se v ní množí bakterie, prostě drží vlhko a je jakoby lepkavá- toto se řeší používání pudru. No a silikonová není na dotek tak reálná a je studená. Ale můžete se s ní bez obav koupat a oblékat ji. Prsa ani zadek se tvarovat v podstatě nedají a polohu nedrží dobře. Ale snadno se čistí a je o dost odolnější. Celkově. Takže se rozhodnete po svém, jen Vy nejlíp víte, co chcete. Ale nekupujte hned první, na kterou narazíte. Vybírejte ze známých a ověřených firem. Nenechte se nachytat a neskočte ani po nejlevnější nabídce. Teď jsem si všimla, že otázka je zařazena v rubrice "nepravosti ",tak to mě pobavilo *smich*

daniela1
hodnocení

0x

Obyčejně sice nejsem nadšená z těch, kteří nic neporadí a jenom vyjadřují svůj názor, ale při pohledu na ceny TPE panen jsem se neudržela a musím se zeptat - co kdo čeká od umělé ženy v ceně desítek tisíc? Živá ženská to stejně nebude, lidskou kůži taky nemá, takže k nerozeznání těžko bude... No a na sex, no, nevím, možná to jako ženská vidím trochu jinak, ale nejsou i zábavnější a levnější hračky..? *nevi*

dylin
Že ho vyjde levněji než normální žena... Nepředstírá boleni hlavy a nic po něm nechce. :D
dusger*

Zkušenosti nemám, ale proč ne. Myslím, že sex s ní a mou družkou nebude o moc jiný a tahle u toho určitě aspoň hloupě nekecá. A i přes vysokou cenu jistě vyjde levněji než žena, se kterou žiju. Stejně tak neuvaří a neuklidí, rozdíly nevidím.

h0042*
22.08.20 06:35

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]