Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výprasky při sexu - nezčervená mi kůže

Od: anonymmka odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, asi zde položím trochu intimní otázku. Každopádně to zajímá i přítele.
Já strašně miluji spanking . Pro někoho kdo nezná výprasky při sexu. Dám jsem i pomůcky pro mě úžasně vzrušující. Akorát přítel říká že mám zadek stále jako lední medvěd.
Prostě mě kůže při výprasku nečervená a to používáme i rákosku. Přítel říkal že jeho předešlá přítelkyně toto měla taky ráda a že stačilo málo a už se jí objevily stopy a rudá kůže . Takže se zeptám čím to je? Děkuji za odpověď. Anonymka

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

6x
Moje maminka používala podobné jako tyto...
Výprasky při sexu - nezčervená mi kůže

hodnocení

4x

Přítel prostě musí víc přitlačit ;)

tazatelka
hodnocení

Já jsem četla že prej léta tréninkem to prej se už nedělají ani modřiny..tak nevím :)

hodnocení

3x

Akorát přítel říká že mám zadek stále jako lední medvěd.
Tak to vysvětluje vše, chrání Vás vrstva srsti *smich*

hodnocení

2x

Máte pevnější cévy, které se nerozšíří ani nepopraskají. Je to prostě vaše vlastnost, není to nic špatného.

hodnocení

1x
A co vyzkoušet bič? Tohle je hodně individuální ale partner by měl být schopný poznat vaší hranici i bez záchranného slova,teprve pak to bude dokonale. Jak to vnímáte vy, jde čiste o to že nejsou vidět následky a nebo je to málo i pro uspokojení? Obecně čím užší nástroj, tim větší intenzita.

pet32
hodnocení

0x

Každý člověk je jiný, tělo reaguje jinak, vám je líto, že namáte červený zadek?

priklad11*

Když si vezme do ruky ocelový kartáč, tak to určitě pomůže

etana*
hodnocení

0x

Tzv. plechová prdel. Někdo to tak má, prokrvení, tloušťka kůže, krevní oběh. Takže je vskutku třeba přitlačit nebo najít jiný nástroj. Paddle (dřevěná destička s rukojetí), po té zčervená i plechová. Nebo je přítel příliš něžný a vy asi taky.

anonymmka
hodnocení

Používáme tyto .. :)
anonymka
hodnocení

https://xhamster. Com/videos/caning-wife-in-office-180-strokes-4799222#mlrelated
Tomuhle se říká plechová prdel :)

ryb
hodnocení

0x

Tak to buďte jenom šťastná. Když vám tamto nečervená, tak můžete přece aspoň dobře sedět. Umíte si představit povrchové oděrky s nepříjemnou infekcí a jít takto k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]