Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi zde položím trochu intimní otázku. Každopádně to zajímá i přítele.
Já strašně miluji spanking . Pro někoho kdo nezná výprasky při sexu. Dám jsem i pomůcky pro mě úžasně vzrušující. Akorát přítel říká že mám zadek stále jako lední medvěd.
Prostě mě kůže při výprasku nečervená a to používáme i rákosku. Přítel říkal že jeho předešlá přítelkyně toto měla taky ráda a že stačilo málo a už se jí objevily stopy a rudá kůže . Takže se zeptám čím to je? Děkuji za odpověď. Anonymka
Já strašně miluji spanking . Pro někoho kdo nezná výprasky při sexu. Dám jsem i pomůcky pro mě úžasně vzrušující. Akorát přítel říká že mám zadek stále jako lední medvěd.
Prostě mě kůže při výprasku nečervená a to používáme i rákosku. Přítel říkal že jeho předešlá přítelkyně toto měla taky ráda a že stačilo málo a už se jí objevily stopy a rudá kůže . Takže se zeptám čím to je? Děkuji za odpověď. Anonymka
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pest®
1x
etana*
0x
Tzv. plechová prdel. Někdo to tak má, prokrvení, tloušťka kůže, krevní oběh. Takže je vskutku třeba přitlačit nebo najít jiný nástroj. Paddle (dřevěná destička s rukojetí), po té zčervená i plechová. Nebo je přítel příliš něžný a vy asi taky.
anonymka
https://xhamster. Com/videos/caning-wife-in-office-180-strokes-4799222#mlrelated
Tomuhle se říká plechová prdel![:) :)]()
Tomuhle se říká plechová prdel
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]