Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benu lékárna - jakou máte zkušenost?

Od: lelek odpovědí: 16 změna:

Ahoj,

jakou máte zkušenost s lékárnami Benu? Přijdou vám dobře zásobené?

Objednávali jste si někdy z e-shopu? Za jak dlouho vám zboží přišlo?

Ráda bych si koupila jeden lék bez předpisu, ale nikde se mi na stránkách nepodařilo najít, jestli je ten lék dostupný přímo v lékárně... A že by se muselo všechno objednávat mi nesedí. Nerada bych tam šla zbytečně.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

9x

Ono je mnohdy lepší objednat rovnou přes e-shop, protože ceny mívají příznivější. Doba dodání je různá, ale do týdne mi zboží vždy dorazilo. A přímo na pobočku, kterou jsem si určila. M.

hodnocení

4x

S Benu lékárnou mám zkušenosti velmi dobré. Zavolejte si tam a zeptejte se na dostupnost, pokud ho nemají skladem, objednají ho a řeknou Vám, kdy si ho můžete vyzvednout.

hodnocení

4x

Ahoj.
Benu lékárna (eshop) je skvělá.
Objednávám od nich dlouhou dobu, ještě se mně nestalo, abych s nimi měla problém, ba naopak *palec*
Zboží mi prijde do vlastních rukou cca třetí den.
Zavolejte jim a zjistěte, zda daný lék je dostupný - 212 812 812 Volejte Po-Pá od 08:00 do 17:00

jurajjuraj*
hodnocení

3x

kdysi jsme meli takove sluchatko ktere bylo propojene kabelem s pristrojem, na tom se vytukalo cislo a clovek se dovolal kam potreboval, tam se zeptal na co chtel a vedel

dneska to je pro vetsinu lidi jednodussi protoze maji mobil a internet, na interentu zjisti cislo lekarny, na mobilu vytuka cislo a vola, pak jsou lidi kteri o "problemu" dostupnosti leku jsou schopni psat na netu a cekat tri dny na odpoved ktera jim stejne nepomuze

hodnocení

2x

Sortiment léků bez předpisu je jiný v eshopu Benu a jiný v konkrétní lékárně. Pokud se lék, který si chcete koupit nachází v eshopu, objednejte si jej s doručením do Benu lékárny, která je nejblíže vašemu domovu a tam si ho vyzvednete. Doprava je zdarma. Většinou do 2-3 dnů je doručeno. Využívám eshopu Benu a jsem spokojená. Doporučuji. :)

fialka2
hodnocení

1x

Benu lékárnu znám jen klasický obchod. Pokud lék nemají, objednání trvá 1-2 dny asi. Ale cenově jsou docela dražší.

Chodím tam jen z nouze, dávám přednost jiné.

hodnocení

1x

Moje zkušenost : Tak v 50% mi lék objednají. Nemají ho na skladě. Chování a prostory super, ale jsou drazí. Zrovna v úterý mi napsal ortoped 3 balení léku. Obešel jsem 5 lékáren a Benu byla nejdažší. Ušetřil jsem oproti nim 360 kč.

111®
hodnocení

0x

a telefon mají, třeba na stránkách, že byste si zavolala?

jabraka*
hodnocení

0x

Obvyklá praxe je taková,že lék na recept ve vaší lékárně vždy mají.Lékař si vždy předem zjistí,zda je lékárna tímto lékem zásobena.Případně napíše náhradní.Zatím se mi stalo jen jednou za mnoho let,že jsem lék nedostal,jen z důvodu,že v určitém období nebyl k mání nikde.Nikde na světovém trhu.

JABRAKA

jurajjuraj*

tak to mas zajimaveho lekare, my mame ve meste asi 12 lekaren ale nikdy nic lekar nezjistuje, to slysim poprve ze neco takoveho funguje , nebo te posila do nejake jeho spriznene?

U nás to také takhle funguje. Že lékař si zjistí, zda je onen lék dostupný v našich lékárnách poblíž, většinou primárně tedy přímo v té, kterou máme hned u zdravotního střediska. Nikdy se mi nestalo,že by onen lék nebyl dostupný (asi se jednalo vždy o normální léky)

hodnocení

0x

N e-shopu Benu jsem si objednávala a vše v pohodě.Tady se spíše nabízí otázka, zda lék bez předpisu, který si tam chcete koupit, za jakou cenu ho nabízí a zda se nedá jinde koupit za lepší cenu.

Osobně, než si něco koupím, prověřím cenu na www.heureka.cz. nebo zadám název zboží do hledáčku a napíšu k tomu aktuálně v akci.Vyplatí se podívat kolik si účtují poplatek za doručení, mnohdy je tam poplatek i při osobním převzetí na prodejně.

hodnocení

0x
Já si objednávám z Benu eshopu a zboží vždy dorazí maximálně do pěti pracovních dnů. Zatím vždy vše v pohodě. Dorazí na mnou zvolenou pobočku, myslím že je to zdarma- dopravení na pobočku. Ale ve Vašem případě bych si tam zavolala,jak bylo uvedeno výše, ať tam neběžíte zbytečně. Pokud ho nepotřebujete urychleně,tak si ho tam nechte klidně také poslat z eshopu. Naše lékárna ve městě- je soukromá, nepatří do žádné sítě lékáren. Některé léky má levnější a některé dražší, než v sítích lékáren. Zřejmě jste ale již koukala ;)

lenak
hodnocení

0x

Zkušenost špatná, už 14 dnů urguji dodání online objednávky. Nejprve ji poslali a ještě ve skladu se poškodila,špatně zabalená. Potom jsem čekala na informace o dodání, a žádné nepřišly. Tak jsem urgovala a dozvěděla se, že objednávku už mám doma! :) To jsem tedy neměla, další týden čekám na reakci a opět nic, píšu znovu, nic. Teď jsem volala na zákaznický servis a oni stále nevědí jak to s expedicí je. Už od nich neobjednám. Je to příliš velký kolos, kterého zákazník moc nezajímá. Tak Vám přeji více štěstí.

ladam*
hodnocení

0x

Při dnešním (27.12.2020, cca v 17 hodin) nákupu léků v lékárně, která je v budově Kauflandu v Ostravě - Jih, ulice Výškovická 3086/44, byla za pultem (výdej na recept, takže asi magistra) velice nepříjemná, antipatická a evidentně na celý svět naštvaná postarší paní. Možná proto, že musela sloužit o Vánočních svátcích a ještě k tomu v neděli. To, co jsem potřeboval jem sice dostal, ale odcházel jsem silně znechucen přístupem obsluhy. Takoví lidé nejsou vhodní pro styk s veřejností. V Ostravě je více lékáren, příště půjdu pro léky jinde. Pravděpodobně mají hodně vysoké tržby, když mohou odhánět zákazníky. V mých 71 létech opravdu nejsem zvědavý na tak nepříjemný způsob jednání. Jako vysokoškolský vzdělaný člověk by paní magistra, mohla mít profesionální přístup k zákazníkům, jinak na svém místě nemá co dělat. I já ještě ve svém věku podnikám a k zákazníkům bych si takový způsob jednání nikdy nedovolil.

resler
hodnocení

0x
Dobrý den,již se mi stalo podruhé,že jsem chtěl objednat jedno balení produktu a v objednávce automaticky vyskočí dvě balení. Nevšiml jsem si a proto jsem si zboží nevyzvedl. Myslím,že vám to pouze přidělává práci.
S pozdravem Resler.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]